PSV en AZ in actie in de Eredivisie: tv-gids en wedtips!

Aanstaande zaterdag neemt PSV het in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. Naast de wedstrijd van de Eindhovenaren staan er nog een viertal duels op de rol in de Eredivisie. In dit artikel vertellen we je waar je de wedstrijd live ziet en geven we nog een aantal wedtips mee! 

Ruud van Nistelrooij, trainer van PSV
© PROSHOTS | 27-01-2023 19:28

Eerder deze week blameerde PSV zich op de Oude Meerdijk tegen FC Emmen (1-0). De Eindhovenaren hopen zich donderdag te revancheren tegen Go Ahead Eagles, dat afgelopen week ook eenvoudig aan de kant werd gezet door AZ (1-4). Je ziet PSV – Go Ahead Eagles vanaf 16.30 op ESPN.

De vier overige Eredivisiewedstrijden

Aansluitend op PSV – Go Ahead Eagles begint het duel uit de kelder van de Eredivisie tussen RKC Waalwijk en FC Emmen, om 18.45. Een uur en een kwartier later, om 20.00, wordt er bij twee wedstrijden voor het beginsignaal gefloten: SC Heerenveen – Vitesse en NEC Nijmegen – Sparta Rotterdam. Het nagerecht van de avond is het duel tussen AZ en FC Utrecht, wat om 21.00 van start gaat. Dit alles is te volgen op ESPN.

Veilig en betrouwbaar

Wedden op PSV

Bij bookmaker Jack’s kan je inzetten op de wedstrijd tussen PSV en Go Ahead Eagles. Voor een zege van de Eindhovenaren krijg je 1.27, maar een stunt van de club uit Deventer is ook niet uit te sluiten. Voor een winstpartij of gelijkspel van de uitploeg staat een odd van 4.00. Het maken van doelpunten is een probleem gebleken voor PSV. Je krijgt nu 2.75 keer je inzet wanneer er maximaal twee doelpunten in de wedstrijd vallen.