PSV en Ajax spelen uitwedstrijd in de Eredivisie met twijfelachtige verdediging

In aanloop naar de Europese campagnes spelen Ajax en PSV komend weekend nog in de Eredivisie. De Amsterdammers spelen in Rotterdam tegen Excelsior, terwijl de Eindhovenaren naar Arnhem afreizen om tegen Vitesse te spelen. Bookmaker JACKS.NL heeft weer mooie odds voor je klaarstaan.

Bergwijn scoort voor Ajax tegen Heracles Almelo
© PROSHOTS | 18-08-2023 18:00
  • Tip: Bergwijn scoort: 2.06
  • Tip: Ajax wint en beide teams scoren: 2.23
  • Tip: Lang scoort: 2.65
  • Tip: PSV wint en beide teams scoren: 2.88

Bergwijn en de twijfelachtige Ajax-verdediging

Afgelopen zaterdag won Ajax op papier gezien eenvoudig met 4-1 van Heracles Almelo, maar makkelijk ging het allerminst. De Amsterdammers kwamen zelfs op achterstand door geschutter in de verdediging en de Almeloërs konden nog een aantal keer gevaarlijk worden, dus dat valt ook niet uit te sluiten voor Excelsior dat verrassend met 3-4 won bij NEC. Gelukkig voor Ajax stond aanvoerder Steven Bergwijn op, die zijn goede vorm uit de voorbereiding heeft doorgetrokken in de competitie. Een doelpunt van Bergwijn kan je 2.06 opleveren en wanneer je denkt dat Ajax er met een overwinning vandoor gaat waarin beide teams scoren, kan je de odd van 2.23 spelen die daar voor staat.

Lang verbloemt achilleshiel van Bosz-bal

Op dezelfde dag als Ajax speelde ook PSV tegen FC Utrecht. De Eindhovenaren wonnen weliswaar met 2-0 in het Philips Stadion, maar tot enkele keren toe kwam de club uit de Domstad zeer gevaarlijk in scoringspositie. Gelukkig voor Peter Bosz was het Noa Lang die de wedstrijd met een geniale actie open brak en werd de wedstrijd uiteindelijk zonder tegendoelpunten gewonnen. Een doelpunt van Lang levert je 2.65 op bij JACKS.NL.

De verdediging is dus nog altijd iets wat in Eindhoven niet zo lekker zit en bekend is dat er nog een centrale verdediger bij moet. Die zal er in Arnhem nog niet zijn en dus valt het niet uit te sluiten dat Vitesse wat kansen gaat creëren waar het succesvol uit gaat worden. Bij JACKS.NL krijg je nu 2.88 wanneer PSV wint en beide teams scoren.