PSV, FC Twente en AZ in actie: hier zie je het live!

De bal gaat weer rollen in de Eredivisie met een midweekse speelronde. PSV, FC Twente en AZ kregen in speelronde twee allemaal vrij om zich maximaal te kunnen prepareren voor hun Europese duel en deze moeten uiteraard ingehaald worden. Daarom staan er woensdag en donderdag weer een aantal fraaie affiches op het programma in de Eredivisie. Lees hier waar je het live ziet!

Noa Lang, aanvaller van PSV
© PROSHOTS | 26-09-2023 08:00

PSV - Go Ahead Eagles live op tv

PSV - Go Ahead Eagles wordt woensdag 27 september gespeeld. Het duel tussen de nummer één en zes van de Eredivisie wordt om 18:45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

FC Twente - Vitesse live op tv

Ook FC Twente - Vitesse wordt woensdag gespeeld. De wedstrijd in de Grolsch Veste begint om 20:00 uur en wordt live uitgezonden op ESPN 3.

AZ - Heracles live op tv

AZ en Heracles komen donderdag om 20:00 uur in actie. Het affiche wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN.

Wedden op de Eredivisie

Uiteraard is het ook mogelijk in te zetten op deze wedstrijden. Zo kun je inzetten op doelpuntenmakers; zijn topschutters Luuk de Jong en Pavlidis weer trefzeker? Op een goal van de spitsen staat respectievelijk een odd van 1.68 en 1.98. Ook kan je inzetten op bepaalde wedstrijdscenario's. AZ hield in de laatste drie wedstrijden de nul. Lukt dat ze tegen Heracles opnieuw en winnen ze ook nog eens, dan pak je 2.08 keer je inzet.