Nieuwe aanvalslinie moet PSV naar eerste Eredivisie-zege schieten

PSV staat zaterdag voor het eerste Eredivisie-duel met FC Utrecht in het eigen Philips Stadion en zal met een goed gevoel aan de Eredivisie beginnen. Met Ricardo Pepi, Noa Lang en Isaac Babadi heeft de ploeg een flinke aanvallende impuls gekregen. Bij bookmaker JACKS.NL staan mooie odds klaar voor een succesvolle zaterdag van de PSV-aanval!

PSV wint tegen Sturm Graz
© PROSHOTS | 12-08-2023 11:00

Lang imponeert, Babadi maakt naam waar

Noa Lang werd deze zomer met de nodige poespas onthaald bij PSV en laat tot dusver een sterke indruk achter. De vleugelspeler zorgde voor de enige treffer in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord en speelde een belangrijke rol in het Champions League-duel met Sturm Graz. Bij JACKS.NL pak je maar liefst 5.30 keer je inleg wanneer Lang de score opent. Een 'normale' treffer van de Nederlander levert je 2.50 keer je inleg op.

VOOR €13,95 PER MAAND

Isaac Babadi was trefzeker tegen Sturm Graz en maakte het de Oostenrijkers meer dan lastig op de rechterkant. Weet dit tienertalent te scoren tegen Utrecht? Dan pak je maar liefst 4.10 keer je inleg. Ook Luuk de Jong is op dreef: met een treffer van de ervaren, kopsterke spits verdubbel je je inleg.

PSV verloor in de clubhistorie slechts twee keer van FC Utrecht in eigen huis en speelde maar liefst 56 wedstrijden, waarvan er 48 werden gewonnen. Wint PSV en vallen er vier of meer doelpunten in het duel? Dan pak je 2.60 keer je inleg.