Lorenzo Lucca opnieuw trefzeker voor ploeterend Ajax? Pak 5 keer je inleg!

Drie dagen na het teleurstellende gelijkspel tegen Vitesse gaat Ajax op bezoek bij FC Emmen. De ploeg van Alfred Schreuder zag zomeraanwinst Lorenzo Lucca de afgelopen twee wedstrijden scoren. Lukt dat de Italiaan op de Oude Meerdijk opnieuw? Voor een goal van de boomlange spits pak je bij Jack’s meer dan vijf keer je inzet!

Lorenzo Lucca, spits van Ajax
© PROSHOTS | 12-11-2022 06:45
  • Tip: Ajax wint en beide teams scoren (2.63)
  • Tip: Lucca scoort (2.08)
  • Tip: Lucca scoort het laatste doelpunt (5.10)

Ajax beleefde niet hun beste week. De Amsterdammers moesten zondag in een verhitte topper het onderspit delven tegen PSV, waarna woensdag de kans op de koppositie werd verspeeld door een gelijkspel tegen Vitesse. Thuisploeg FC Emmen won vorige week op bezoek bij Fortuna Sittard en zal met een goed gevoel naar het duel met Ajax toewerken. De odd voor een zege van Ajax is 1.30, voor een overwinning van Emmen pak je 10 keer je inzet.

FREE BET TOT €100

Ajax heeft moeite het doel schoon te houden

Door de tegengoals tegen PSV (1-2) en Vitesse (2-2) hield Ajax opnieuw niet de nul, iets wat de ploeg al sinds 10 september al niet meer lukte. Weet ook FC Emmen Pasveer te verschalken? Als Ajax wint en beide ploegen scoren, pak je 2.63 keer je inleg.

5.10 keer je inzet voor goal supersub Lucca

Lorenzo Lucca kwam tegen PSV en Vitesse als extra offensief in het veld, en met succes. De Italiaan scoorde de aansluitingstreffer tegen PSV en tekende voor de gelijkmaker tegen Vitesse. Scoort hij zaterdag opnieuw voor de regerend landskampioen, dan pak je 2.08 keer je inzet. Maakt hij net als de afgelopen twee wedstrijden de laatste goal, dan zie je 5.10 keer je inleg terug!