Kraker in Alkmaar: odds tot 4.50 keer je inzet bij AZ - Feyenoord!

Zondag staat de kraker tussen AZ en Feyenoord op het programma in de Eredivisie. Beide ploegen wisten afgelopen donderdag niet te winnen in Europa en dus zullen ze extra gebrand zijn op een overwinning. Doet Arne Slot zijn oude werkgever pijn of blijven de punten in Alkmaar?

Feyenoord juicht na een goal
© PROSHOTS | 15-10-2022 20:00
  • Tip: Feyenoord wint en er vallen twee of meer doelpunten (3.60)
  • Tip: AZ wint en beide teams scoren (4.50)
  • Tip: Jens Odgaard scoort (2.95)

Na een reeks van vijftien ongeslagen wedstrijden ging AZ afgelopen donderdag op Cyprus onderuit tegen Apollon Limassol. Trainer Pascal Jansen constateerde dat zijn ploeg door de ondergrens was gezakt. Ook Feyenoord wist niet te winnen: het werd net als vorige week in Denemarken 2-2 tegen Midtjylland. Pakken de Rotterdammers zondag in Alkmaar wel weer de drie punten? Als Feyenoord wint en er twee of meer doelpunten vallen, pak je met de boosted odd van Holland Casino 3.60 keer je inleg.

Hoge odd voor zege AZ

Waar AZ donderdag voor het eerst sinds de Conference League-voorronde tegen Dundee United weer eens verloor, is het in de Eredivisie nog altijd ongeslagen. De laatste keer dat de koploper in competitieverband niet scoorde was op 13 maart tegen FC Twente. Feyenoord scoorde dit seizoen alleen tegen Heerenveen niet (0-0). Vinden beide ploegen zondag opnieuw het netje en wint AZ? Dan verdien je met een verhoogde quotering liefst 4.50 keer je inzet terug!

Wie maken de goals bij AZ - Feyenoord?

Odgaard was in zijn eerste vier Eredivisiewedstrijden voor AZ telkens trefzeker. Met name zijn winnende goal tegen concurrent Ajax was er één die AZ-fans niet snel zullen vergeten. Scoort de Deen in de andere topper tegen Feyenoord ook, dan verdien je 2.95 keer je inleg. Bij Feyenoord wordt er in de punt van de aanval gerouleerd tussen Danilo en Giménez. Op een goal van hen staat respectievelijk een odd van 2.60 en 2.85.