Koploper PSV verwelkomt Fortuna: schiettent geopend voor 1.98 keer je inzet!

De internationals zijn gearriveerd bij hun club en staan weer klaar voor wedstrijden in clubverband. Zo ook Joey Veerman, die in Eindhoven is teruggekeerd en met PSV Fortuna Sittard op bezoek krijgt. Hij zal gebrand zijn op een goede hervatting, nadat hij gepasseerd werd voor de tweede wedstrijd van Oranje. Is een overwinning met ruime cijfers wederom aanstaande voor PSV?

Luuk de Jong, spits van PSV
© PROSHOTS | 20-10-2023 12:00
  • Tip: PSV schiet meer dan 8.5 keer op doel (1.98)
  • Tip: PSV wint beide helften (1.79)

Voortreffelijke reeks

De Eindhovenaren wonnen tot dusverre al hun Eredivisiewedstrijden dit seizoen (8). Ze hielden zes keer de nul en maakten zelf 27 doelpunten, een gemiddelde van meer dan drie doelpunten per wedstrijd. Het aantal doelpogingen dat PSV onderneemt is nog absurder te noemen. In acht wedstrijden werd er al 199 keer geschoten, waarvan 78 schoten hun weg naar het doel vonden, een gemiddelde van bijna tien schoten op doel per wedstrijd. Schiet de ploeg van Peter Bosz meer dan 7.5 keer op doel tegen Fortuna, krijg je 1.57 keer je inzet terug. Doen ze dat meer dan 8.5 keer, wordt 1.98 keer je inzet uitgekeerd.

Veilig en betrouwbaar

In de acht Eredivisiewedstrijden die PSV dit seizoen speelde, wist het zes keer op voorsprong te staan in de rust en acht keer de tweede helft winnend af te sluiten. De Eindhovenaren wonnen daarmee veertien van de mogelijke zestien speelhelften. Wint PSV zaterdag beide helften, betaalt JACKS.NL 1.79 keer je inzet uit.

Verhoogde notering

JACKS.NL hanteert speciaal voor de hervatting van de Eredivisie dit weekend een verhoogde odd voor bepaalde wedstrijden. Naast PSV - Fortuna worden ook AZ - Heerenveen en Feyenoord - Vitesse afgewerkt. Weten alle drie de thuisploegen met minimaal twee doelpunten verschil te winnen, wordt je inzet maar liefst 4.25 keer uitgekeerd!

Live op tv

Vanzelfsprekend is PSV - Fortuna Sittard live te zien op tv. In Eindhoven start de wedstrijd, die wordt uitgezonden door ESPN 2, om 18:45 uur. RKC Waalwijk - FC Volendam is op datzelfde tijdstip te volgen bij ESPN.