Interim-trainer Heitinga met Ajax op bezoek bij Excelsior: odds en tv-gids!

Het zijn onrustige tijden bij Ajax. Het gelijkspel tegen FC Volendam betekende de zevende wedstrijd op rij dat er niet werd gewonnen in de Eredivisie. Dat kostte trainer Alfred Schreuder de kop. Daarom zit interim-trainer John Heitinga zondag op de bank, als Ajax op bezoek gaat bij Excelsior. Bij Jack's pak je tot drie keer je inleg!

John Heitinga, interim-trainer bij Ajax
© PROSHOTS | 28-01-2023 20:00
  • Tip: Er vallen minder dan vier doelpunten (1.94)
  • Tip: Beide teams scoren (1.86)
  • Tip: Davy Klaassen scoort (3.00)

4.10 keer je inleg als Excelsior resultaat boekt

Excelsior is met wisselende resultaten begonnen aan 2023. De Rotterdammers wonnen van FC Groningen en FC Volendam, maar verloren ook drie keer, waarvan één keer in de KNVB Beker. Zondag ontvangt de ploeg van Marinus Dijkhuizen Ajax, dat dus in een dip verkeert. Boeken de Kralingers resultaat (winst of gelijkspel), dan pak je 4.10 keer je inzet. Bezoekers Ajax zijn na zeven wedstrijden zonder driepunter wel weer toe aan een zege. Pakken ze bij de rentree van Heitinga meteen de volle buit, dan pak je 1.24 keer je inleg.

Ajax-defensie niet waterdicht

Ondanks het aantrekken van doelman Rulli is de Ajax-defensie de laatste weken behoorlijk kwetsbaar gebleken. De Amsterdammers moesten in 2023 namelijk in drie van de vier Eredivisie-wedstrijden een goal incasseren. Houdt de regerend landskampioen opnieuw niet de nul, maar scoort het zelf ook? Dan pak je bij Jack's 1.86 keer je inzet. Daarnaast kun je bij de bookmaker inzetten op doelpuntenmakers. Davy Klaassen was in 2023 in alle uitwedstrijden (Feyenoord en NEC) trefzeker. Maakt hij in Kralingen opnieuw een uitgoal, dan zie je drie keer je inleg terug!

Excelsior - Ajax live op tv

Excelsior - Ajax begint zondag 29 januari om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3.