Hazard ook trefzeker tegen FC Groningen? Odd van 2.65 op goal van de Belg!

PSV krijgt zaterdagavond bezoek van FC Groningen. De eerdere ontmoeting tussen beide ploegen dit seizoen eindigde in een verassende overwinning voor de Noorderlingen. Weet de ploeg van Ruud van Nistelrooij dit keer wel te winnen? Zet in bij Jack's en pak wel 2.65 keer je inleg voor een goal van Thorgan Hazard!

PSV'ers Xavi Simons en Thorgan Hazard juichen na de 0-2 in De Kuip
© PROSHOTS | 11-02-2023 07:00
  • Tip: PSV wint en houdt de nul (1.65)
  • Tip: Hazard scoort (2.65)
  • Tip: PSV schiet minder dan zeven keer op doel (2.60)

Drie keer de nul

In oktober eindigde FC Groningen - PSV in een verassende 4-2 zege voor de groen-witten. Herhalen zij dat kunstje zaterdag opnieuw, dan pak je liefst 21 (!) keer je inleg. Zet je in op een overwinning van PSV, dan pak je 1.15 keer je inleg. In de drie Eredivisie-thuiswedstrijden van 2023 hield PSV telkens het doel schoon. Tegen Sparta (0-0), Vitesse (1-0) en Go Ahead Eagles (2-0) hoefde doelman Benitez geen één keer te vissen. Slagen de Eindhovenaren daar tegen FC Groningen opnieuw in en wint het ook nog eens, dan pak je 1.65 keer je inzet.

Veilig en betrouwbaar

PSV leverde afgelopen transferperiode met Gakpo en Madueke veel aanvallende kwaliteiten in. Daarbij komt nu ook de blessure van Anwar El Ghazi, die in de laatste twee wedstrijden juist trefzeker was voor de Eindhovenaren. PSV schoot in de laatste vier wedstrijden in totaal slechts zestien keer op doel. Schiet de nummer vier van de Eredivisie tegen Groningen opnieuw minder dan zeven keer op doel, dan pak je 2.60 keer je inzet.

Hazard

Thorgan Hazard maakte tegen Feyenoord zijn Eredivisie-debuut voor PSV. De Belgische huurling van Borussia Dortmund was daarbij op aangeven van Luuk de Jong meteen trefzeker. Scoort Hazard nu ook voor eigen publiek in de Eredivisie, dan zie je je inzet 2.65 keer terug.

PSV - FC Groningen live op TV

PSV - FC Groningen begint zaterdag om 20:00 uur. De wedstrijd is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN. Bekijk het volledige programma op de pagina Voetbal op TV.