Feyenoord wacht stadsderby tegen Excelsior: pak 100x je inleg bij JACKS.NL!

Feyenoord kan zondag op bezoek bij Excelsior hele goede zaken doen in de titelstrijd. De formatie van Slot zal met een goed gevoel naar de derby toewerken, aangezien de eerdere ontmoeting in een 5-1 overwinning eindigde voor de koploper van de Eredivisie. Bookmaker JACKS.NL heeft een mooie welkomstactie waarmee nieuwe spelers tot wel 100x hun inzet kunnen verdienen!

Santiago Gimenez, aanvaller van Feyenoord
© PROSHOTS | 06-05-2023 19:00
  • Feyenoord wint (100x, alleen voor nieuwe spelers)
  • Feyenoord wint, beide ploegen scoren (2.45)
  • Gimenez scoort (1.96)

100x je inzet als Feyenoord wint

Feyenoord is heel dichtbij het eerste landskampioenschap sinds 2017. Op weg naar de schaal is Excelsior de volgende horde voor de ploeg uit Rotterdam-Zuid. Bookmaker JACKS.NL heeft omtrent die wedstrijd een hele interessante welkomstactie in petto. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk 50 tot 100x hun inzet als Feyenoord wint van Excelsior. Meedoen is heel eenvoudig.

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet in op "Winnaar binnen reguliere speeltijd, Feyenoord".
50 of 100x je inzet als Feyenoord wint van Excelsior

2.45 keer je inleg met deze wedtips

Uiteraard kunnen ook andere weddenschappen worden geplaatst bij de bookmaker. Zo pak je 2.45 keer je inleg als Feyenoord wint en beide ploegen scoren. Gezien het feit dat Feyenoord in dertig competitiewedstrijden elf keer de nul hield, is de kans aanwezig dat Excelsior de defensie van Slot weet te verschalken. Dat lukte ze namelijk ook al in De Kuip (5-1).

Ook is het bij JACKS.NL mogelijk in te zetten op doelpuntenmakers. Santiago Gimenez was in de laatste zes competitiewedstrijden telkens trefzeker en werd beloond met de prijs 'Talent van de Maand'. Is de Mexicaan tegen Excelsior opnieuw scherp voor het doel, dan pak je 1.96 keer je inzet.

Excelsior - Feyenoord live op tv

Excelsior - Feyenoord wordt zondag 7 mei om 14:30 uur live uitgezonden op ESPN. Bekijk het volledige Eredivisieprogramma met tv-gids hier.