Feyenoord staat voor Rotterdamse derby en gaat op zoek naar eerste driepunter

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen Sparta Rotterdam in de Rotterdamse derby. De ploeg van Arne Slot speelde in de eerste competitieronde teleurstellend gelijk tegen Fortuna Sittard na een vroege rode kaart en zal er alles aan doen de drie punten mee te nemen in de tas. Bij bookmaker JACKS.NL staan mooie odds waarmee de Rotterdamse derby nóg spannender wordt!

Gimenez viert doelpunt
© PROSHOTS | 19-08-2023 18:00

Feyenoord is niet optimaal begonnen aan het seizoen met het verlies van de Johan Cruijff Schaal en de eerste speelronde, maar logischerwijs is de ploeg van Arne Slot met afstand favoriet om de Rotterdamse derby naar zich toe te trekken: voor een overwinning van Sparta krijg je 5.50 keer je inleg, een zege van Feyenoord levert slechts 1.56 op.

Santiago Gimenez zal beter uitgerust zijn dan tegen Fortuna en wij verwachten dat de Mexicaan zal opstaan in de Rotterdamse derby. Je krijgt maar liefst 4.40 keer je inleg wanneer de publieksfavoriet van Feyenord de score opent. Scoort Gimenez niet? Ook dan pak je 1.68 keer je inzet.

VOOR €14,99 PER MAAND

Mats Wieffer zit tot dusver in een vormdipje in het begin van het seizoen, maar wellicht is de Rotterdamse derby hét moment om zaken recht te zetten. Scoort Wieffer tegen Sparta? Dan pak je maar liefst zeven keer je inleg.

Nog geen speler bij JACKS.NL?

Speel mee met de promotie van onze bettingpartner! Registreer je voor een nieuw account en verifieer deze. Stort een bedrag van 20 euro voor de x50 boost of een bedrag van 100 euro voor de x100 boost. Wint Feyenoord van Sparta? Dan pak je tot 100x je inleg! De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar oud. De maximale inleg van de actie bedraagt één euro.