Feyenoord ontvangt goeddraaiend Fortuna Sittard: pak bijna vier keer je inzet!

De elfde speelronde van de Eredivisie wordt geopend door Feyenoord en Fortuna Sittard. Beide ploegen beleven een uitstekende seizoenstart en dus belooft het een vermakelijke wedstrijd te worden in de Kuip. Grijpt de formatie van Arne Slot (tijdelijk) de koppositie of zorgt Fortuna Sittard voor een stunt?

Feyenoorders Geertruida en Danilo vieren de goal van Danilo tegen AZ
© PROSHOTS | 21-10-2022 20:00
  • Tip: Feyenoord wint en er vallen drie of meer doelpunten (1.50)
  • Tip: Kökçü scoort (2.60)
  • Tip: Yilmaz scoort (3.90)

Afgelopen weekend was Feyenoord in de topper tegen AZ na negentig minuten de terechte winnaar. De Rotterdammers kwamen in Alkmaar nog op achterstand, maar goals van Kökçü, Szymanski en Danilo zorgden ervoor dat de ploeg de derde positie greep in de Eredivisie. De laatste drie wedstrijden vielen er telkens drie of meer goals in de wedstrijden van Feyenoord. Gebeurt dat zaterdag weer en wint de ploeg van Slot, dan pak je 1.50 keer je inleg.

Kökçü ondanks alle kritiek voor derde keer op rij trefzeker?

Kökçü was afgelopen week het onderwerp van gesprek in de media nadat hij weigerde de aanvoerdersband te dragen. Alle ophef weerhield de middenvelder er niet van om te scoren tegen AZ, en daarmee zijn vierde goal in vijf wedstrijden te maken voor Feyenoord. Scoort de Turks international tegen Fortuna Sittard wederom? Op een goal van Kökçü staat een interessante odd van 2.60.

Boosted odd op goal Yilmaz

Burak Yilmaz kwam deze zomer met veel bombarie naar Sittard. De 37-jarige aanvalsleider weet de afgelopen wedstrijden maar lastig het net te vinden, maar is met vier doelpunten nog altijd topscorer van de nummer tien van de Eredivisie. Holland Casino heeft een boosted odd gezet op een goal van de Turk. Scoort Burak in de Kuip, dan pak je liefst 3.90 keer je inleg.