Feyenoord ontvangt het stugge NEC: odds tot 4.50 keer je inleg!

Koploper Feyenoord krijgt drie dagen na de klassieker bezoek van NEC. De ploeg van Rogier Meijer doet het met een negende plek uitstekend in de Eredivisie. Lukt het de Rotterdammers de Nijmeegse defensie te verschalken? Wij geven een aantal wedtips en vertellen waar je de wedstrijd live ziet.

Paixao en Trauner van Feyenoord
© PROSHOTS | 25-01-2023 07:00
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (2.70)
  • Tip: Paixão scoort (3.10)
  • Tip: Dimata scoort (4.50)

Koploper Feyenoord speelde afgelopen weekend in een beladen klassieker met 1-1 gelijk tegen Ajax. Daardoor zag de ploeg van Slot concurrenten AZ, PSV en FC Twente allemaal twee punten inlopen. Om dat gat in ieder geval twee punten te houden, zal in eigen huis moeten worden gewonnen van NEC. Zij wisten in de laatste drie ontmoetingen met Feyenoord telkens het net te vinden. Wint Feyenoord en scoren beide teams opnieuw, dan pak je 2.70 keer je inzet bij Holland Casino!

Eindelijk raak voor Paixão

Igor Paixão had even wat aanpassingstijd nodig, maar de afgelopen weken raakt hij steeds beter in vorm. De Braziliaan tekende tegen FC Groningen voor zijn eerste Feyenoord-goal, en ook afgelopen tegen Ajax schoot de vleugelspeler schitterend raak. Scoort hij tegen NEC voor de derde wedstrijd op rij, dan zie je je inzet 3.10 keer terug.

4.50 voor goal Dimata

Aan de andere kant van het veld staat met Landry Dimata ook een speler die 2023 zeer doeltreffend is begonnen. Mede door zijn twee goals van afgelopen weekend, is de spits verantwoordelijk voor drie van de vier Nijmeegse goals dit jaar. Op een goal van Dimata in de Kuip staat een odd van 4.50.

Feyenoord - NEC live op tv

Feyenoord - NEC begint woensdag 25 januari om 21:00 uur en is live te zien op ESPN. Bekijk de volledige voetbalgids op onze pagina Voetbal op tv.