Feyenoord krijgt angstgegner op bezoek: pak 4.40 keer je inzet bij JACKS.NL!

Aankomend weekend wordt de Eredivisie hervat na een onderbreking waarin het Nederlands elftal tweemaal in actie kwam. Eén van de spelers die het meeste indruk maakte bij Oranje, Quilindschy Hartman, ontvangt met Feyenoord Vitesse in De Kuip. Lukt het hem om weer een doelpunt mee te pikken?

Calvin Stengs, aanvallende middenvelder van Feyenoord
© PROSHOTS | 20-10-2023 12:05
  • Tip: Feyenoord wint en minder dan 2.5 doelpunten (4.40)
  • Tip: Giménez schiet meer dan 1.5 keer op doel (1.67)
  • Tip: Paixão schiet meer dan 1.5 keer op doel (2.70)

Angstgegner Vitesse

Feyenoord treft met Vitesse een ware angstgegner. Ondanks dat het in de laatste tien jaar slechts één keer onder Vitesse eindigde, wist Feyenoord de Arnhemmers in onderlinge confrontaties lang niet altijd af te troeven. Sterker nog: Feyenoord won slechts twee van de laatste tien ontmoetingen in de Eredivisie. Dat waren bovendien de enige twee wedstrijden waarin Feyenoord meer dan één keer doel trof. Daarnaast kreeg Vitesse dit seizoen buiten de huidige top vier de minste tegengoals en heeft het de gehele top drie (PSV, AZ en Twente) al gehad. In vier uitwedstrijden kreeg het geen enkele keer meer dan één tegentreffer. JACKS.NL betaalt 4.40 keer je inzet uit voor een overwinning van Feyenoord van minder dan 2.5 doelpunten. Feyenoord is hoe dan ook topfavoriet; een winst ongeacht aantal doelpunten wordt slechts 1.17 keer uitbetaald.

Anderzijds wonnen de Arnhemmers de laatste twee keer met 0-1 in De Kuip. Weet Vitesse een overwinning te boeken van minder dan 2.5 doelpunten, krijg je 29.00 keer je inzet terug. Een uitoverwinning ongeacht aantal doelpunten levert 17.00 keer je inzet op.

6 x €10 Free Bet

Scherpschutters

Met Santiago Giménez en Igor Paixão heeft Feyenoord twee schietgrage aanvallers in huis. De Mexicaan ondernam dit seizoen al 34 doelpogingen in de Eredivisie en de Braziliaan kwam reeds tot 27 doelpogingen. Beiden weten hun pogingen ook regelmatig op doel te krijgen. Terwijl Giménez in ieder van zijn laatste zeven wedstrijden minimaal twee keer op doel schoot, deed Paixão dat in drie van de vier thuiswedstrijden. Voor meer dan 1.5 schoten op doel namens Giménez wordt 1.67 keer je inzet uitgekeerd en voor meer dan 1.5 schoten op doel namens Paixão 2.70 keer!

Live op tv

Feyenoord - Vitesse is evenals PSV - Fortuna Sittard live te volgen op tv bij ESPN 2. In Rotterdam wordt afgetrapt om 21:00 uur. Op datzelfde tijdstip is AZ - Heerenveen te zien bij ESPN. Bij NEC - Almere City wordt een uur eerder afgetrapt op ESPN 3.