Feyenoord in kolkende Kuip tegen underdog Fortuna

Feyenoord neemt het zondagmiddag in een volle Kuip op tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie. De Rotterdammers gaan met aanwinsten Calvin Stengs en Ramiz Zerrouki voor de eerste zege van het seizoen. Bij bookmaker JACKS.NL staan mooie odds klaar voor een doelpuntrijk duel in Rotterdam!

Giménez viert een treffer
© PROSHOTS | 13-08-2023 01:00

Feyenoord met aanvalsduo in topvorm

De ploeg van Arne Slot gaat vermoedelijk spelen met Igor Paixão en Santiago Giménez. De Braziliaan en Mexicaan kenden een soortgelijk afgelopen seizoen: het duo wist in de eerste seizoenshelft geen basisplek af te dwingen, maar is de laatste maanden enorm belangrijk voor de Rotterdammers. Giménez maakte zelfs de winnende goal in de finale van de Gold Cup en is in alle opzichten klaar voor het seizoen. Paixão liet in de voorbereiding ook al fraaie dingen zien.

VOOR €14,99 PER MAAND

De bookmakers verwachten een dominante vertoning van Feyenoord tegen Fortuna. Winnen de Rotterdammers, wordt er vaker dan drie keer gescoord en houdt Justin Bijlow zijn doel schoon? Dan pak je 4.75 keer je inleg bij JACKS.NL! Opent Paixão de score voor Feyenoord? Dan pak je maar liefst 5.10 keer je inleg. Liever een gokje wagen? Indien Giménez de score opent en Paixão ook in het duel scoort, pak je maar liefst 10.50 keer je inleg!