Win tot 2.70 keer je inleg als Feyenoord wint van FC Groningen!

Feyenoord krijgt zaterdag in de Eredivisie bezoek van FC Groningen. Medio januari stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar in competitieverband; destijds waren de Rotterdammers met 0-3 te sterk in het hoge Noorden. Maakt de ploeg van Slot geen fout in eigen huis? Wij geven je een aantal wedtips en vertellen je waar je Feyenoord - FC Groningen live ziet!

Orkun Kokcu, aanvoerder van Feyenoord
© PROSHOTS | 04-03-2023 08:00
  • Tip: Feyenoord wint en er vallen minstens vier doelpunten (2.35)
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (2.70)
  • Tip: Kökçü scoort (2.60)

Nummer één tegen zeventien

Feyenoord - FC Groningen betekent een ontmoeting tussen de nummer één en zeventien van de Eredivisie. Feyenoord heeft een loodzwaar programma met wedstrijden tegen Ajax, PSV, AZ en FC Twente ongeslagen afgesloten en is daardoor trotste koploper in de Eredivisie. Voordeel van de Rotterdammers ten opzichte van de concurrentie is dat zij een relatief makkelijk programma hebben. De eerste horde van Feyenoord is FC Groningen. Voor die wedstrijd heeft Holland Casino een aantal mooie prijsboosts in huis. Wint Feyenoord en scoren beide teams, dan pak je 2.70 keer je inleg. De kans dat dat gebeurt is best aanwezig, aangezien de Rotterdammers in de laatste vijf wedstrijden geen één keer de nul hielden. Een andere mooie prijsboost: 'Feyenoord wint en er vallen minstens vier doelpunten' levert je 2.35 keer je inleg op.

Kökçü

Orkün Kökçü is dit seizoen van grote waarde voor Feyenoord. De Turkse middenvelder is samen met Danilo (acht goals) gedeeld topscorer in de Eredivisie. In alle competities is de aanvoerder zelfs goed voor tien goals. Ook in de Euroborg had Kökçü met een goal een bijdrage aan de 0-3 zege van de Rotterdammers. Is hij bij zijn eerste wedstrijd in een maand in De Kuip opnieuw trefzeker, dan zie je je inleg 2.60 keer terug.

Feyenoord - FC Groningen live op TV

Feyenoord - FC Groningen is zaterdag 4 maart om 20:00 uur live te zien op ESPN.