Feyenoord en PSV wachten uitwedstrijden in de Eredivisie: bijna 3 keer je inleg bij Jack's!

Titelkandidaten Feyenoord en PSV spelen zondag allebei een uitwedstrijd in de Eredivisie. Feyenoord gaat op bezoek bij FC Groningen, PSV reist af naar Sittard. Lees hier waar je de wedstrijden live op tv ziet. Daarnaast geven wij je een aantal mooie wedtips!

Feyenoord-aanvaller Danilo juicht na zijn goal tegen PEC Zwolle in de KNVB beker
© PROSHOTS | 14-01-2023 20:00
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (2.95)
  • Tip: Er vallen vier of minder doelpunten bij Fortuna - PSV (1.64)
  • Tip: Danilo scoort (2.14)
  • Tip: Xavi Simons scoort (2.32)

Feyenoord bekerde door, FC Groningen blameerde zich

Feyenoord en FC Groningen kwamen donderdag allebei in actie in de KNVB Beker. Feyenoord won in De Kuip van PEC Zwolle, maar FC Groningen liep in de eigen Euroborg een beschamende nederlaag tegen Spakenburg op. Ook een blik op de Eredivisie-ranglijst zal de Noorderlingen somber stemmen: Groningen bevindt zich met een vijftiende plaats in degradatiezorgen. En dan komt dit weekend ook nog eens koploper Feyenoord op bezoek. Wat de Groningers enigszins moed zal geven, is dat de Rotterdammers dit seizoen in 6 van de 8 uitwedstrijden een goal moesten incasseren. Ook viel afgelopen midweek de belangrijke verdediger Hancko uit. Wint Feyenoord van Groningen, maar moet Bijlow wel weer vissen, dan pak je 2.95 keer je inleg.

PSV raakte met Gakpo veel scorend vermogen kwijt

Deze winterstop maakte Cody Gakpo zijn gewenste droomtransfer naar Liverpool. De aanvaller was dit Eredivisie-seizoen namelijk goed voor 9 goals en 12 assists. Afgelopen weekend liet PSV zien het scorend vermogen van hem te missen. De Eindhovenaren kwamen in eigen huis namelijk niet voorbij Sparta (0-0). De kans is aanwezig dat er dit weekend weer niet veel gescoord gaat worden. Vallen er vier of minder doelpunten bij Fortuna - PSV, dan pak je 1.64 keer je inleg.

Danilo en Xavi Simons

Na een doelpuntloos weekend waren Danilo en Xavi Simons afgelopen midweek in de beker eindelijk weer trefzeker voor hun ploeg. Danilo zorgde voor een dubbelslag tegen PEC Zwolle, en Simons maakte de openingstreffer op Het Kasteel. Weten de clubtopscorers dit weekend weer te scoren? Op een goal van Danilo staat een quotering van 2.14, voor een goal van Xavi Simons pak je zelfs 2.32 keer je inleg.

FC Groningen - Feyenoord en Fortuna Sittard - PSV live op tv

FC Groningen - Feyenoord is zondag om 16:45 uur live te zien op ESPN 2. Ook Fortuna Sittard - PSV kijk je live op ESPN 2. Dat duel begint al om 14:30 uur. Bekijk het hele wedstrijdschema in onze tv-gids.