Feyenoord en PSV hervatten Eredivisie in eigen huis: check de odds van JACKS.NL!

De clubcompetities worden dit weekend na een week vol interlandvoetbal eindelijk weer hervat. In de Eredivisie staan zaterdag meteen vijf duels op het programma, met onder meer wedstrijden van Feyenoord en PSV. In dit artikel geven we je wat mooie wedtips voor Feyenoord - Heerenveen en PSV - NEC!

Luuk de Jong, spits van PSV
© PROSHOTS | 15-09-2023 07:00
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (2.43)
  • Tip: PSV maakt meer dan drie doelpunten en Luuk de Jong scoort (1.87)
  • Tip: Giménez en Luuk de Jong scoren (2.54)

Wedden op Feyenoord - Heerenveen

Feyenoord lijkt het na twee misstappen in de Eredivisie weer op de rit te hebben. De ploeg van Arne Slot verspeelde in de eerste twee wedstrijden punten tegen Fortuna Sittard en stadsgenoot Sparta, maar de afgelopen twee duels werden ruim gewonnen van Almere City (6-1) en FC Utrecht (5-1). Zaterdag komt Heerenveen op bezoek in De Kuip. De Friezen verloren de laatste twee duels, maar wisten dit seizoen wel in elke wedstrijd het net te vinden. Lukt dat ze tegen Feyenoord, dat pas één keer de nul hield, opnieuw? Als Feyenoord wint en beide ploegen scoren, pak je 2.43 keer je inleg bij JACKS.NL.

Veilig en betrouwbaar

Wedden op PSV - NEC

PSV kent een droomstart van het nieuwe seizoen. De formatie van Peter Bosz legde in De Kuip beslag op de Johan Cruijff Schaal en plaatste zich enkele weken later ook nog eens voor de groepsfase van de Champions League. Ook in de Eredivisie vergaat het de Eindhovenaren het met negen punten uit drie duels uitstekend. Zaterdag komt NEC op bezoek in de lichtstad. PSV toont zich de laatste weken erg doeltreffend en ook vorig seizoen werd het een doelpuntenspektakel tegen NEC (2-4 en 3-0). Vallen er opnieuw drie of meer PSV-goals én scoort Luuk de Jong, dan pak je 1.87 keer je inleg.

Strijd om de topscorerstitel

De spitsen van beide ploegen zijn goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Zo was Santiago Giménez tot dusver al goed voor vijf Eredivisie-goals. Luuk de Jong blijft met twee doelpunten nog wat achter, maar hij kan dan wel weer zeggen dat hij de laatste vijf wedstrijden (ook Europees) telkens scoorde. Weten beide scherpschutters zaterdag opnieuw het net te vinden, dan pak je 2.54 keer je inzet bij JACKS.NL.