Feyenoord en Ajax wachten thuiswedstrijd: 100x je inzet met deze wedtips!

Vier dagen na de verhitte Klassieker in de halve finale van de KNVB Beker wachten Feyenoord en Ajax zondag een thuiswedstrijd in de Eredivisie. Feyenoord krijgt bezoek van RKC, terwijl Ajax Fortuna Sittard ontvangt. Speel mee bij Jack's en pak 100x je inzet als Feyenoord wint van RKC!

Dusan Tadic, aanvoerder van Ajax
© PROSHOTS | 08-04-2023 19:00

100x je inzet als Feyenoord wint van RKC

Bookmaker Jack's pakt dit seizoen geregeld uit met fraaie welkomstacties voor nieuwe spelers. Zo ook voor de wedstrijd Feyenoord - RKC. Iedereen van 24 jaar of die zich bij het wedkantoor registreert en inzet op een zege van de Rotterdammers, krijgt namelijk 50 of 100x zijn inzet uitbetaald. Hoe dat precies werkt, lees je in dit artikel!

Veilig en betrouwbaar

Tot 2.70 keer je inzet voor overwinning van Ajax

Ook Ajax komt zondag in hun eigen thuishaven in actie. De ploeg van John Heitinga speelt om 14:30 uur een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Amsterdammers wachten inmiddels al drie wedstrijden op een zege en zullen er dan ook op gebrand zijn weer eens te winnen. Op een overwinning van Ajax staat slechts een quotering van 1.12, maar als ze winnen en beide ploegen scoren, is dat al 2.65. Is Klaassen, die deze week in het middelpunt van de aandacht stond, daarbij net als in De Kuip trefzeker, dan zie je je inzet 2.70 keer uitbetaald.

Ajax - Fortuna Sittard en Feyenoord - RKC live op TV

De wedstrijden van Ajax en Feyenoord worden beide live uitgezonden op ESPN. Ajax - Fortuna zie je om 14:30 uur live op ESPN 2, Feyenoord - RKC start om 20:00 uur op ESPN 1.