FC Twente ontvangt Ajax in Grolsch Veste: Win 5.40 keer je inleg bij JACKS.NL!

In de Eredivisie staat zondag met FC Twente - Ajax een heerlijke wedstrijd op het programma. De Tukkers staan ongeslagen aan kop in de competitie, terwijl Ajax met vijf punten uit drie wedstrijden een matige seizoenstart kent. Pakt Twente de volgende drie punten of gaan de punten mee naar Amsterdam?

Ricky van Wolfswinkel, spits van FC Twente
© PROSHOTS | 16-09-2023 08:00
  • Tip: FC Twente wint (2.75)
  • Tip: FC Twente wint en houdt de nul (5.40)
  • Tip: Van Wolfswinkel scoort (2.80)

FC Twente

Met negen punten uit drie wedstrijden is FC Twente fantastisch gestart aan de Eredivisie. De ploeg van Oosting rekende achtereenvolgens af met Almere City, PEC Zwolle en FC Volendam. Zondag wacht met Ajax de eerste echte test voor de Tukkers. De Amsterdammers zijn dan niet zo voortvarend begonnen aan de competitie, het blijft traditioneel een lastige tegenstander voor Twente. Als Ajax wint, zie je je inzet 2.70 keer uitbetaald. Voor een overwinning van FC Twente pak je 2.75 keer je inleg. Houdt het daarbij ook nog eens de nul, dan wordt de quotering zelfs 5.40!

Veilig en betrouwbaar

Van Wolfswinkel op stoom

Ricky van Wolfswinkel eindigde vorig seizoen op negen doelpunten en ook dit seizoen bewijst de aanvaller weer prima in vorm te zijn. Hij legde in drie wedstrijden al drie ballen in het netje en is verantwoordelijk voor 33% van de doelpunten van FC Twente. Scoort Van Wolfswinkel tegen Ajax opnieuw, dan pak je 2.80 keer je inleg bij JACKS.NL.

FC Twente - Ajax live op tv

FC Twente - Ajax begint zondag 17 september om 14:30 uur en is live te volgen op ESPN 3. Bekijk alle wedstrijden en voetbalprogramma's op onze pagina Voetbal op TV.