Excelsior en Fortuna strijden om koppositie: pak tot bijna 3 keer je inzet!

De Eredivisie wordt zaterdag weer hervat met twee wedstrijden. NEC en RKC trappen speelronde 3 af en Excelsior en Fortuna Sittard sluiten de speeldag af. De winnaar van het laatste onderonsje mag zich zelfs heel even koploper noemen! Wij geven je een aantal lekkere wedtips voor de zaterdagwedstrijden in de Eredivisie!

Excelsior juicht nadat het heeft gescoord tegen NEC
© PROSHOTS | 26-08-2023 09:00

Wedden op NEC - RKC

NEC en RKC kennen een teleurstellende start van het seizoen. Beide ploegen verloren hun eerste twee wedstrijden en snakken dus naar de eerste punten. De thuisploeg begon het seizoen met een spectaculaire 3-4 nederlaag tegen Excelsior, terwijl een week later met 2-1 werd verloren van promovendus Heracles. Klein lichtpuntje in die wedstrijden was aanwinst Koki Ogawa. De Japanner was in beide wedstrijden trefzeker voor de Nijmegenaren. Treft hij zaterdag opnieuw doel? Op een goal van de spits staat een odd van 2.50 bij JACKS.NL.

Ook RKC heeft met Michiel Kramer iemand in huis die wel weet hoe hij moet scoren. De aanvaller was in de eerste twee wedstrijden allebei trefzeker uit een strafschop. De afgelopen week ging het veel over zijn manier van juichen na zijn goal tegen AZ, maar de KNVB besloot de aanvaller niet te schorsen. Daarom mag hij tegen NEC zijn waarde weer op het veld weer bewijzen. Scoort Kramer, dan pak je 2.65 keer je inzet!

Wedden op Excelsior - Fortuna Sittard

Excelsior - Fortuna Sittard is gek genoeg een strijd om de koppositie in de Eredivisie. De ploegen pakten allebei vier punten uit de eerste twee wedstrijden, waaronder gelijke spelen tegen Ajax en Feyenoord. Om 21:00 uur staan beide ploegen tegenover elkaar op Stadion Woudestein. Bij de Rotterdammers is Agrafiotis uit de startblokken geschoten. De 23-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al twee keer en zal tegen Fortuna maar wat graag zijn derde binnenschieten. Op een goal van Agrafiotis staat een quotering van 2.95!

De Eredivisie live op tv

De Eredivisie is te zien op ESPN. NEC - RKC is om 18:45 uur live te volgen op ESPN. Excelsior - Fortuna Sittard begint om 21:00 uur en is ook live te zien op het hoofdkanaal. Ga voor een uitgebreid programma met voetbalwedstrijden en programma's naar onze pagina 'Voetbal op TV.'