Eredivisie nadert ontknoping: Pak 100x je inzet met deze wedtips!

Het einde van Eredivisieseizoen 2022-2023 komt in zicht. Zondag spelen alle achttien clubs tegelijk hun wedstrijden. Kampioen Feyenoord gaat op bezoek bij FC Emmen, terwijl Ajax bij een overwinning op FC Utrecht heel stiekem nog mag hopen op de tweede plek. Daarvoor is het wel afhankelijk van PSV, dat dan punten moet morsen tegen Heerenveen. Wij zetten een aantal wedtips voor je op een rij waarmee je tot 100x je inzet kan verdienen bij JACKS.NL!

Brian Brobbey, spits van Ajax
© PROSHOTS | 21-05-2023 08:00

Ajax - FC Utrecht: Ajax wint (100.00). Let op: alleen voor nieuwe spelers.

Ajax moet nog vol aan de bak in de laatste twee Eredivisiewedstrijden van het seizoen. De ploeg van John Heitinga bezet de derde plaats in de Eredivisie en moet met een achterstand van vijf punten op PSV hopen op een wonder om nog Champions League-voetbal te halen. Maar ook de derde plek is nog niet veiliggesteld in Amsterdam: AZ staat slechts twee puntjes achter op de hoofdstedelingen. Om te voorkomen dat ook Europa League-deelname in gevaar komt, moet Ajax dus winnen van FC Utrecht. Slagen ze daarin, dan pak je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder 100x je inzet bij JACKS.NL!

Meedoen

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet in op 'Wedstrijdwinnaar, Ajax'
50 of 100x je inzet als Ajax wint van FC Utrecht

FC Emmen - Feyenoord: Feyenoord wint en Gimenez scoort (2.12)

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij het in degradatienood verkerende FC Emmen. Waar Feyenoord zich vorige week tot landskampioen kroonde, staat er voor de ploeg van Dick Lukkien nog wel behoorlijk wat op het spel. De Drentenaren staan zestiende en dus moet er wat gebeuren om de nacompetitie te ontlopen. Mogelijk steekt Giménez daar een stokje voor. De Mexicaan was in de laatste acht (!) Eredivisiewedstrijden telkens trefzeker en hoopt de topscorerstitel nog binnen te slepen. Wint Feyenoord en scoort Giménez voor zijn negende wedstrijd op rij, dan pak je 2.12 keer je inleg bij JACKS.NL.

PSV - Heerenveen: Er vallen maximaal drie doelpunten (1.91)

PSV speelt haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen. De Eindhovenaren stellen bij een overwinning de voorronde van de Champions League veilig. De laatste weken gaat het de ploeg van Ruud van Nistelrooij wel moeizaam af in de competitie. Afgelopen weekend werd er in de slotfase gewonnen van Fortuna Sittard (2-1), terwijl een week eerder nipt van Sparta werd gewonnen (0-1). De speelronde daarvoor ging het echter eenvoudig langs Ajax (3-0). Wat opvalt is dat in die duels telkens niet meer dan drie keer werd gescoord. Tegenstander Heerenveen maakte het PSV eerder dit seizoen ook al lastig te scoren; in Friesland werd het slechts 0-1. Worden er zondag opnieuw minder dan vier doelpunten gescoord, dan pak je 1.91 keer je inzet bij JACKS.NL.