Er staat veel op het spel bij AZ - PSV: pak tot 100 keer je inleg met deze wedtips!

Het Eredivisieseizoen 2022-2023 wordt afgesloten met een heerlijke wedstrijd tussen AZ en PSV. Om deze topper nog mooier te maken heeft bookmaker JACKS.NL een fraaie welkomstactie in huis. Nieuwe spelers (van 24 jaar en ouder) pakken namelijk tot wel 100x hun inzet als zij de juiste winnaar voorspellen! Daarnaast geven we je nog een aantal wedtips mee!

Xavi Simons, speler van PSV
© PROSHOTS | 27-05-2023 16:00
  • Tip: Voorspel de juiste winnaar (100x, alleen voor nieuwe spelers)
  • Tip: Karlsson scoort (3.50)
  • Tip: Xavi Simons scoort (3.10)

AZ en PSV zijn nog niet klaar

Voor zowel AZ als PSV staan er nog veel belangen op het spel in de Eredivisie. AZ staat momenteel vierde, maar heeft nog volop uitzicht op een derde plaats. Daarvoor moet Ajax verliezen van FC Twente en moet de ploeg van Jansen zelf winnen van PSV. De derde plek geeft recht op de voorronde van de Europa League. PSV moet nog alle zeilen bijzetten om tweede te eindigen achter Feyenoord en daarmee de voorronde van de Champions League veilig te stellen. Om deze interessante wedstrijd nog een stukje leuker te maken, biedt JACKS.NL een promotie aan voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Als jij de juiste winnaar voorspelt van AZ - PSV pak je 50 of wel 100 keer je inzet!

  1. Meld je aan bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50.00, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.00.
  3. Claim je bonus.
  4. Klik hier om in te zetten op "Wedstrijdwinnaar, AZ" of "Wedstrijdwinnaar, PSV"
50 of 100 keer je inzet als je de juiste winnaar van AZ - PSV voorspelt

Karlsson tegenover Simons

Jesper Karlsson lag er enkele weken uit met een slepende blessure. De Zweed keerde net voor het slotstuk van de competitie weer terug bij de Alkmaarders en toonde tegen NEC meteen zijn klasse. De international had met twee prachtige doelpunten een groot aandeel in de 0-3 zege op de Nijmegenaren. Zondag zou zomaar zijn laatste keer in het AFAS Stadion kunnen zijn. Kan hij het publiek trakteren op een goal, dan pak je 3.50 keer je inleg bij JACKS.NL.

PSV'er Xavi Simons is nog vol in de race voor de topscorerstitel. De technische dribbelaar scoorde dit seizoen al 17 keer en hoeft alleen Douvikas nog voor zich te dulden (18 goals). Simons kennende zal hij er alles aan doen om zijn jacht op de gouden schoen tot een succes te brengen. Is het tegen AZ net als in de laatste twee duels opnieuw raak voor Simons? Op een goal van de Nederlander staat een odd van 3.10.

AZ - PSV live op tv

AZ - PSV wordt om 14:30 uur live uitgezonden op ESPN 3. Alle negen wedstrijden in de Eredivisie worden tegelijk gespeeld, maar wie niks wil missen kan terecht op het schakelkanaal op ESPN 1.