Ontknoping nadert in de Eredivisie: pak 9.00 keer je inleg met deze wedtips!

Op de Nederlandse velden worden zaterdag drie wedstrijden afgewerkt. FC Volendam neemt het op tegen Sparta, Heerenveen wacht een thuiswedstrijd tegen Excelsior en FC Utrecht en RKC sluiten de speeldag af in de Galgenwaard. Wij geven je per wedstrijd een wedtip. Zo pak je tot wel 9.00 keer je inleg bij Holland Casino!

Sydney van Hooijdonk in actie namens Heerenveen
© PROSHOTS | 13-05-2023 07:00

FC Volendam - Sparta: Sparta wint en beide teams scoren (3.95)

De Eredivisie-zaterdag wordt afgetrapt door FC Volendam en Sparta, de nummer veertien en de nummer zes van de competitie. Kijkend naar de laatste wedstrijden weten deze ploegen allebei geregeld het net te vinden. Zo waren Volendam en Sparta beiden in zeven van de laatste acht wedstrijden trefzeker. Alleen wist Sparta dat ook echt om te zetten in punten: de Rotterdammers pakten zeven punten in de laatste vier wedstrijden, terwijl Volendam er slechts drie bij elkaar sprokkelde.


Heerenveen - Excelsior:  Van Hooijdonk scoort (1.90)

Bij de ontmoeting tussen Heerenveen en Excelsior staat zaterdag behoorlijk wat op het spel. Excelsior vecht met een huidige zestiende plaats tegen de play-offs om promotie/degradatie, terwijl Heerenveen juist nog resultaten nodig heeft voor de play-offs om Europees voetbal. Daarbij kunnen de Friezen de laatste weken rekenen op gedeeld Eredivisie-topscorer Sydney van Hooijdonk, die in de laatste zeven wedstrijden negen keer trefzeker was. Schiet hij tegen Excelsior opnieuw een bal tegen de touwen, dan pak je 1.90 keer je inleg!

FC Utrecht - RKC: RKC wint en beide ploegen scoren (9.00)

De 9 uur-wedstrijd van zaterdag is FC Utrecht - RKC. Voor Seuntjens zit er extra lading aan dit affiche, aangezien hij volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid uitkomt voor de Domstedelingen. De oud-aanvaller van AZ en Fortuna Sittard kan dus alvast een voorproefje nemen van de sfeer en de spelers in de Galgenwaard. Pakt hij met RKC de dure punten en scoren beide teams? Dan pak je via het kopje prijsboosts liefst 9.00 keer je inleg!

De Eredivisie live op tv

FC Volendam - Sparta wordt zaterdag om 18:45 uur live uitgezonden op ESPN 3. Heerenveen - Excelsior zie je om 20:00 uur live op ESPN 1 en FC Utrecht - RKC om 21:00 uur op ESPN 3. Bekijk hier de volledige tv-gids van de 31e speelronde van de Eredivisie.