Drie Eredivisiewedstrijden op het programma: odds tot 2.80 keer je inzet!

Zaterdag gaat de bal weer rollen in de Eredivisie. Heerenveen en FC Utrecht trappen de nieuwe speelronde af en later komen ook Sparta, Fortuna, Go Ahead Eagles en Excelsior in actie. Wij zetten een aantal lekkere odds van Holland Casino voor je op een rij!

Sydney van Hooijdonk, spits van Heerenveen
© PROSHOTS | 28-10-2022 20:00

Heerenveen – FC Utrecht: Van Hooijdonk scoort (2.80)

De twaalfde speelronde van de Eredivisie begint met een op papier heerlijk affiche tussen Heerenveen en FC Utrecht. Beide ploegen wonnen afgelopen weekend eindelijk weer eens in de Eredivisie en vinden zich terug op de zevende en achtste plek van de competitie. Ook Heerenveen-clubtopscorer Sydney van Hooijdonk wist eindelijk weer het net te vinden. Is de spits tegen de Domstedelingen opnieuw trefzeker, dan pak je liefst 2.80 keer je inzet!


Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard: Sparta wint (2.10)

Met Sparta en Fortuna staan twee verrassingen van dit seizoen tegenover elkaar. De Rotterdammers staan knap twaalfde, terwijl Fortuna zich na het gelijkspel in de Kuip vorige week terugvindt op de elfde plek. Het Kasteel blijkt de laatste vier wedstrijden een onneembare vesting voor Sparta: de ploeg van Steijn won al die wedstrijden. Fortuna won daarentegen dit seizoen pas één uitwedstrijd. Zet Sparta haar goede thuisprestaties voort tegen Fortuna? Op een zege van de Kasteelheren staat een odd van 2.10.


Go Ahead Eagles – Excelsior: Edvardsen scoort (2.60)

De zaterdag wordt afgesloten met de clash tussen Go Ahead Eagles en Excelsior. Bij Go Ahead Eagles lijken ze de laatste weken een abonnement te hebben op een gelijkspel: de laatste vier wedstrijden van de Deventenaren eindigden allemaal in een remise. Met Excelsior komt een ploeg op bezoek die na FC Volendam de meeste tegengoals moet incasseren. Slaagt GAE-topscorer Edvardsen er net als afgelopen weekend in te scoren? Bij een goal van de Noor pak je 2.60 keer je inzet.