Dit zijn de favorieten voor de landstitel volgens JACKS.NL!

De Eredivisie schiet op 11 augustus weer uit de startblokken. Nadat Feyenoord zich afgelopen seizoen tot landskampioen kroonde, is het de grote vraag welk team zich in 2023-2024 tot de sterkste kroont. In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen heeft JACKS.NL al een aantal quoteringen voor de favorieten voor de landstitel op een rijtje gezet.

Feyenoord kroonde zich tot landskampioen in de Eredivisie in 2023-2024
© PROSHOTS | 07-08-2023 08:00

Feyenoord mocht zich op 14 mei voor het eerst in zes jaar weer de beste van Nederland noemen. De ploeg van Arne Slot had de koppositie in de Eredivisie al maanden in handen en gaf dat niet meer weg. Door in de eigen Kuip met 2-0 te winnen van Go Ahead Eagles werden de Rotterdammers kampioen. De rest van de top drie bestond respectievelijk uit PSV en Ajax. Kijkend naar de outrights verwacht JACKS.NL aan het eind van het seizoen niet opnieuw op de Coolsingel zal staan.

Veilig en betrouwbaar

Ajax - 2.40

Ajax eindigde afgelopen seizoen voor het eerst sinds 2010 weer buiten de top 2 in de Eredivisie. De klap kwam hard aan in Amsterdam en Van der Sar en Heitinga verlieten de hoofdstad na afloop van het seizoen. Onder leiding van Mislintat en Steijn moet het anders bij Ajax. Het aantrekken van onder meer Tahirovic, Van den Boomen en Carlos Forbes moet leiden tot de kwaliteitsimpuls waarmee Ajax zich in 2023-2024 weer tot landskampioen kan kronen. JACKS.NL dicht de recordkampioen met een odd van 2.40 veruit de favorietenrol toe.

Feyenoord - 2.75

Feyenoord kroonde zich in 2022-2023 twee wedstrijden voor het einde al tot landskampioen. De ploeg van Slot wordt volgens JACKS.NL dit keer echter niet als favoriet voor de eindzege gezien. De verwachting is dat er niet zo'n leegloop als vorig jaar zal zijn bij de Champions League-deelnemer en het trok met onder andere Stengs en Zerrouki al twee nieuwe spelers aan die normaal gesproken in de basis spelen. Slot wil het kunstje opnieuw flikken in Rotterdam. Maar lukt hem dat ook? Als Feyenoord kampioen wordt, pak je 2.75 keer je inleg bij JACKS.NL.

PSV - 3.40

Van de traditionele top drie heeft PSV de minste kans op het winnen van de landstitel, aldus JACKS.NL. Afgelopen seizoen eindigde met het ontslag van Ruud van Nistelrooij erg onrustig voor de Eindhovenaren. Dit seizoen staat met Peter Bosz een nieuwe trainer aan het roer in de Lichtstad. Hij moet de club voor het eerst sinds 2018 weer eens een schaal bezorgen. De Johan Cruijff Schaal is in ieder geval al binnen, mede door topaankoop Lang. Pakt PSV ook de landstitel, dan pak je 3.40 keer je inzet bij JACKS.NL.