De Jong na heldenrol tegen Arsenal opnieuw belangrijk voor PSV? Win ruim vier keer je inleg!

Drie dagen na de fraaie zege op Arsenal neemt PSV het in eigen huis op tegen NEC. De herstelde Luuk de Jong kroonde zich tegen de Gunners met een goal en een assist van onschatbare waarde voor zijn ploeg. Is de goaltjesdief nu ook trefzeker in de Eredivisie? Zet in en pak 4.10 keer je inzet als Luukinho de eerste of laatste goal maakt! 

Luuk de Jong viert zijn goal tegen Arsenal
© PROSHOTS | 29-10-2022 20:00
  • Tip: PSV wint en beide teams scoren (2.48)
  • Tip: PSV scoort minstens drie doelpunten (1.79)
  • Tip: Luuk de Jong scoort het laatste doelpunt (4.10)

PSV boekte midweeks een volledig verdiende zege tegen Premier League-koploper Arsenal en plaatste zich daarmee voor de volgende ronde van de Europa League. Zondag wacht de manschappen van Ruud van Nistelrooij met NEC alweer de volgende wedstrijd. De Eindhovenaren hopen de pijnlijke 4-2 nederlaag in Groningen weg te spoelen en het gat met Ajax (tijdelijk) te verkleinen tot 1 punt. Wordt doelman Benitez, die dit Eredivisieseizoen pas pas één keer zijn doel schoonhield, verschalkt en wint PSV de wedstrijd? Dan pak je 2.48 keer je inzet.

TOT €100 FREE BET

PSV scoort gemiddeld meer dan vier keer per thuiswedstrijd

Wedstrijdbezoekers hoeven zich dit seizoen niet te vervelen in het Philips Stadion. In vijf wedstrijden scoorde PSV al 22 goals. Daarmee maken de Eindhovenaren gemiddeld meer dan vier goals per thuiswedstrijd. Scoort PSV donderdag weer minstens vier doelpunten, dan pak je 3.15 keer je inzet. Speel je liever wat meer op save? Op minstens drie goals van PSV staat een quotering van 1.79.

Hoge odd op goal De Jong

Na maanden aan de kant te hebben gestaan met een blessure keerde Luuk de Jong vorige week weer terug op de voetbalvelden. De kopsterke spits was in de Euroborg meteen dreigend, maar wist nog niet te scoren. Donderdag lukte hem dat wel én gaf hij ook nog eens een assist. Is het tegen NEC opnieuw raak voor de 38-voudig international, dan zie je 1.67 keer je inzet terug. Op een eerste of laatste goal van de De Jong staat een odd van liefst 4.10!