Ajax wacht zware wedstrijd tegen FC Twente: pak ruim 5 keer je inleg bij Jack's!

Zaterdag staat de Eredivisie-kraker Ajax - FC Twente op het programma. Beide ploegen willen na de eenvoudige bekerzege van afgelopen weekend ongetwijfeld ook doorpakken in de competitie. Blijven de punten in Amsterdam of gaan ze naar Enschede? Wij geven je een aantal wedtips, met odds die lopen tot 5.20!

Tadic en Bergwijn van Ajax
© PROSHOTS | 14-01-2023 07:00
  • Tip: Ajax wint en beide teams scoren (2.55)
  • Tip: Tadic scoort (2.30)
  • Tip: Tadic geeft een assist (1.85)
  • Tip: Rots scoort (5.20)

Tot 2.55 keer je inleg voor Amsterdamse zege

Ajax wist afgelopen woensdag eindelijk weer eens te winnen. De ploeg van Alfred Schreuder won in De Vliert met 0-2 van Den Bosch en bekerde daarmee door naar de laatste zestien. Ook FC Twente bereikte de achtste finale van de KNVB Beker. In eigen huis werd met 3-1 afgerekend met Telstar. Zaterdag om 21:00 uur staan beide ploegen tegenover elkaar in de Eredivisie. Voor een zege van FC Twente pak je liefst 8 keer je inzet, terwijl op een overwinning van Ajax een quotering van 1.36 staat. Winnen de Amsterdammers, maar incasseren ze net als in de afgelopen 9 Eredivisiewedstrijden weer een tegengoal, dan pak je 2.55 keer je inleg.

Veilig en betrouwbaar

Tadic tegen Den Bosch belangrijk met goal en assist

De ziekenboeg van Ajax zat afgelopen midweek behoorlijk vol. De regerend landskampioen miste onder meer Timber, Alvarez, Berghuis, Bergwijn en Brobbey. Wie er wél stond, was Dusan Tadic. Daarbij was de aanvoerder van de Amsterdammers meteen belangrijk. Met een overtuigend ingeschoten penalty schoot hij zijn ploeg al vroeg op voorsprong. Daarnaast gaf de Serviër ook nog de assist op de 0-2 van Taylor. Als Tadic tegen zijn oude liefde FC Twente weer scoort, pak je 2.30 keer je inleg. Op een assist van de aanvaller staat een odd van 1.85.

Dubbelslag Rots

Daan Rots was afgelopen dinsdag van grote waarde voor FC Twente. De jeugdexponent van de Tukkers was in vijf minuten twee keer trefzeker en had daarmee een belangrijk aandeel in de 3-1 zege op Telstar. Is het in de Johan Cruijff Arena opnieuw raak voor de 21-jarige aanvaller, dan zie je je inzet liefst 5.20 keer terug!

Ajax - FC Twente live op tv

Ajax - FC Twente begint zaterdag om 21:00 uur. De wedstrijd is live te volgen op ESPN. Ga voor de volledige tv-gids met alle voetbalprogramma's en wedstrijden naar onze pagina Voetbal op TV.