Ajax opent de zondag tegen angstgegner Go Ahead Eagles: pak 6.50 keer je inzet!

Ajax gaat zondag op bezoek bij Go Ahead Eagles. De ploeg van René Hake is een echte angstgegner gebleken voor de Amsterdammers: de laatste drie wedstrijden wist Ajax namelijk niet te winnen van de Eagles. Stunten de Deventenaren zondag opnieuw door een resultaat te boeken, dan pak je 3.10 keer je inzet!

Edson Alvarez, middenvelder van Ajax
© PROSHOTS | 01-04-2023 19:00
  • Tip: Go Ahead Eagles wint of speelt gelijk (3.10)
  • Tip: Beide ploegen scoren (1.769)
  • Tip: Alvarez scoort (6.50)

Eerder dit seizoen eindigde Ajax - Go Ahead Eagles in een 1-1 gelijkspel in de Eredivisie. De Amsterdammers kwamen net voor rust aan de leiding via Klaassen, maar Willumsson zorgde tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker. Daarmee zette de ploeg van Hake de knappe resultaten tegen de Amsterdammers door. In het seizoen ervoor wonnen en speelden de Eagles namelijk gelijk tegen de regerend landskampioen. Boeken de Eagles opnieuw resultaat tegen Ajax, dan pak je 3.10 keer je inzet. Wint Ajax dan zie je je inzet 1.35 keer terug.

Opvallende doelpuntenmaker Ajax

Ajax heeft de laatste duels moeite het doel schoon te houden. In drie van de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie moest het een goal incasseren. Afgelopen keer tegen Feyenoord waren dat er zelfs drie. Scoren de Eagles en Ajax zondag opnieuw allebei, dan pak je 1.769 keer je inzet. Wie de laatste twee wedstrijden van Ajax heeft gezien ziet een opvallende trend. Middenvelder Edson Alvarez, die normaal nooit scoort, was namelijk in beide wedstrijden trefzeker. Weet hij zondag opnieuw te scoren? Op een goal van de Mexicaan staat een quotering van 6.50.

Go Ahead Eagles - Ajax live op TV

Go Ahead Eagles - Ajax begint zondag om 12:15 uur en is live te zien op ESPN 2. Bekijk hier waar de andere Eredivisiewedstrijden van dit weekend live worden uitgezonden. Daarnaast staat er een welkomstactie in het artikel waarmee je 100x je inzet als Feyenoord wint van Sparta.