Ajax ontvangt Eredivisie-verrassing Sparta: odds tot 9 keer je inzet!

Ajax neemt het zondag in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam, dat slechts zes punten minder heeft. Eerder dit seizoen boekten de Amsterdammers een nipte zege op Het Kasteel (0-1). Krijgt de regerend landskampioen het opnieuw lastig tegen Sparta? Zet in bij Jack's en pak tot negen keer je inzet!

Mohammed Kudus, speler van Ajax
© PROSHOTS | 18-02-2023 20:00
  • Tip: Ajax wint en beide teams scoren (2.85)
  • Tip: Kudus scoort (2.43)
  • Tip: Van Crooij scoort (9.00)

Tot 2.85 keer je inleg voor zege van Ajax

Ajax hield in de Eredivisie sinds 10 september slechts één keer het doel schoon in eigen huis. Dat lukte de regerend landskampioen afgelopen maand namelijk alleen tegen FC Twente (0-0). Sparta scoorde tot dusver in 21 duels 32 keer. Daarmee maken de Kasteelheren gemiddeld 1.5 doelpunt per wedstrijd. Scoren de rood-witten zondag opnieuw, maar gaat Ajax wel met de zege aan de haal? Dan pak je 2.85 keer je inzet.

Veilig en betrouwbaar

Kudus en Van Crooij

Mohammed Kudus is de laatste weken lekker in vorm voor Ajax. De Ghanees was namelijk in vier van de laatste zes wedstrijden trefzeker voor de Amsterdammers. Vindt hij tegen Sparta opnieuw het netje, dan zie je je inzet 2.43 keer terug. Bij tegenstander Sparta is Vito van Crooij dit seizoen met acht goals en zes assists betrokken bij bijna de helft van de Spartaanse goals. Is hij ook tegen Ajax trefzeker, dan pak je liefst 9.00 keer je inleg!

Ajax - Sparta live op tv

Ajax - Sparta begint zondag om 16:45 uur en is live te zien op ESPN 2. Bekijk hier waar je de overige Eredivisie-wedstrijden live ziet.