Boekt Ajax tweede uitzege op rij? Odds tot 2.95 keer je inleg!

Ajax trapt de Eredivisie-zondag af met een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Mohammed Kudus scoorde in de laatste twee duels voor de Amsterdammers en zal die lijn ongetwijfeld willen doortrekken. Is de Ghanees tegen Cambuur opnieuw trefzeker, dan pak je 2.40 keer je inleg!

Mohammed Kudus, speler van Ajax
© PROSHOTS | 04-02-2023 16:00
  • Tip: Beide teams scoren (2.06)
  • Tip: Ajax wint en beide teams scoren (2.95)
  • Tip: Kudus scoort (2.40)

1 clean sheet in laatste 12 Eredivisiewedstrijden voor Ajax

Ajax wist afgelopen zondag na zeven wedstrijden eindelijk weer te winnen in de Eredivisie. De ploeg van John Heitinga, die de rest van het seizoen het hoofdtrainerschap op zich neemt, was in Kralingen met 1-4 te sterk voor Excelsior. Ondanks de overwinning moest Ajax dus wel weer een goal incasseren. Daardoor hielden zij in de afgelopen twaalf wedstrijden slechts één keer het doel schoon in de Eredivisie. Weet Cambuur de Amsterdamse defensie ook te verschalken, dan pak je 2.06 keer je inzet bij Jack's. Scoren beide teams en weet Ajax te winnen, dan pak je 2.95 keer je inleg.

Kudus

John Heitinga voerde tegen Excelsior een wijziging door in zijn basiself, waar Mohammed Kudus mocht beginnen. De aanvaller betaalde het vertrouwen van zijn trainer meteen uit: hij was namelijk verantwoordelijk voor de derde treffer van de Amsterdammers. Daarmee scoorde De Ghanees voor zijn tweede wedstrijd op rij voor Ajax. Daarmee is hij na Bergwijn en Brobbey Eredivisie-topscorer van de ploeg. Is het tegen Cambuur opnieuw raak voor Kudus, dan pak je 2.40 keer je inzet.

Cambuur - Ajax live op tv

SC Cambuur - Ajax begint zondag om 12:15 uur en is live te zien op ESPN 2. Bekijk hier welke Eredivisie-wedstrijden er nog meer worden gespeeld.