De AZ-aanval staat op scherp tegen Tuzla. Meer dan zeven keer je inzet voor goals van Pavlidis op Jack's!

AZ neemt het donderdagavond in de uitwedstrijd op tegen Tuzla City in de tweede voorronde van de Conference League. De Alkmaarders wonnen het thuisduel magertjes met 1-0. Gaat AZ de volgende ronde van het toernooi halen? Check nu de interessante odds op Jack's!

De Wit Pavlidis AZ Tuzla City Conference League
© PROSHOTS | 28-07-2022 11:00
  • Tip: Pavlidis maakt minimaal één doelpunt (2.08)
  • Longshot: Pavlidis scoort twee keer (7.50)
  • Tip: Minimaal twee doelpunten in de tweede helft (1.84)
  • Longshot: Minimaal drie doelpunten in de tweede helft (3.85)

AZ-trainer Pascal Jansen geeft opdracht mee: ‘Meer scoren’

AZ won de eerste wedstrijd, maar zal toch een knagend gevoel over hebben gehouden aan de minimale overwinning. De Alkmaarders hadden duidelijk het betere van het spel, maar de ploeg van Pascal Jansen had duidelijk moeite om tot echt grote kansen te komen. “Wij moeten vaker scoren, dat is de opdracht”, aldus de trainer op de persconferentie. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam vanaf de stip, van de voet van Dani de Wit. De middenvelder is door de afwezigheid van Jesper Karlsson de aangewezen man als het om de strafschoppen gaat. Voor een doelpunt van de aanvoerder krijg je drie keer je inzet op Jack’s.

Door de afwezigheid van Karlsson zijn vrijwel alle ogen gericht op Vangelis Pavlidis. De Griekse aanvalsleider kwam in de thuiswedstrijd een aantal keer gevaarlijk in scoringspositie, maar tevergeefs. Donderdagavond krijgt hij een herkansing in Bosnië. Voor één doelpunt van de spits krijg je 2.08 bij Jack’s. Gaat hij het publiek twee keer doen laten juichen? Dan krijg je daar zeven keer je inleg voor terug.

Tuzla is nog altijd in leven

De club die de wedstrijd wel met een positief overheersend gevoel heeft afgesloten, is Tuzla. De Bosniërs hadden waarschijnlijk stiekem al rekening gehouden met een flinke oorwassing, maar die bleef uit. Dat betekent dat Tuzla nog steeds in leven is en dat het er alles aan zal doen om alsnog de volgende ronde te bereiken. Dat begint bij verdedigen. Een scenario waarbij de Bosniërs in het grootste deel van de wedstrijd de bus parkeren, is niet ondenkbaar. Op Jack's staat een hoge odd van 3.45 voor een 0-0 tussenstand bij de rust. Wanneer AZ als eerste tot scoren komt, zal het Bosnische verzet gebroken zijn. Bij twee doelpunten in de tweede helft krijg je 1.84 op Jack's, worden er drie doelpunten gemaakt? Dan staat daar de hoge odd van 3.85 voor.