Brazilië en Portugal spelen eerste WK-wedstrijden: kijk het hier live!

Met Brazilië en Portugal komen er donderdag twee toplanden in actie op het WK 2022. De Goddelijke Kanaries trappen hun groepsfase af met een wedstrijd tegen Servië, terwijl Ronaldo met zijn ploeg tegen Ghana speelt. Daarnaast staan er nog twee wedstrijden op het programma in Qatar. Lees hier waar je de wedstrijden live kunt zien!

Neymar (PSG) in actie voor Brazilië
© PROSHOTS | 24-11-2022 06:00

De speeldag begint om 11:00 uur met een affiche tussen Zwitserland en Kameroen, die samen met Brazilië en Servië deel uitmaken van groep H. Drie uur later staat de clash tussen Uruguay en Zuid-Korea op het programma, terwijl toplanden Portugal (17:00) en Brazilië (20:00) de speeldag afsluiten. Alle wedstrijden zijn live te volgen op NPO1 en online via een livestream op NPO Start.

tv-gids WK 2022 24-11

Combineer en pak 6.15 keer je inzet bij Jack's

Jack's pakt dit WK groots uit met een aantal fraaie promoties. Uiteraard kun je er ook voor kiezen reguliere odds te combineren. Zo pak je 6.15 keer je inleg als Zwitserland, Uruguay, Portugal en Brazilië allemaal winnen. Zet je liever in op losse weddenschappen, dan kan dat natuurlijk ook. Zo pak je bijvoorbeeld 2.23 keer je inzet als Neymar scoort. Check het sportsbook van Jack's voor alle WK-quoteringen!

WK voetbal op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).