Voorspelling Cambuur - Zwolle, betting odds en beste bookmaker

Zaterdag 12-02-2022 spelen de twee Nederlandse Eredivisie clubs SC Cambuur en PEC Zwolle tegen elkaar in speelronde 22. De wedstrijd begint om 18.45 uur in het Cambuur stadion. In dit artikel geven wij jou een voorspelling. Jij komt te weten wat de hoogste 1X2 betting odds zijn en wat de beste bookmaker is om jouw weddenschap te plaatsen.

Voorspelling Cambuur - Zwolle in het Cambuur stadion 12-02-2022
© VoetbalVandaag Images | 09-02-2022 09:14

VV Bot voorspelt winst voor SC Cambuur tegen Zwolle

Ons algoritme geeft dagelijks gratis wedtips met aantrekkelijke odds. De bot heeft berekend dat SC Cambuur 53,1% kans heeft op een overwinning. Dat staat gelijk aan inzetten tegen een quotering van 1.88.

Voorspelling Cambuur -  PEC Zwolle
Speel Bewust | 18+

Gelukkig voor jou pakt een voorspelling Cambuur - Zwolle bij een bookmaker veel gunstiger uit. De odds zijn bij alle bookies namelijk veel hoger!

Plaats jouw voorspelling Cambuur - Zwolle bij Jacks

Een rondgang bij de bookmakers Nederland laat zien dat SC Cambuur de favoriet is. Het team van Henk de Jong krijgt de beste kansen om de wedstrijd te winnen. Op het moment van schrijven worden de volgende betting odds voor een weddenschap op Cambuur Leeuwarden aangeboden:
Hieruit komt duidelijk naar voren dat je jouw voorspelling Cambuur - Zwolle het best kunt plaatsen bij Jacks. Deze bookmaker geeft jou de hoogste uitbetaling voor jouw inzet. Klik onderstaand op de banner om je weddenschap direct te plaatsen.

Veilig en betrouwbaar

Head to Head SC Cambuur - PEC Zwolle

SC Cambuur staat momenteel op de 8e plaats met 35 punten. Dat is erg knap, gezien de promovendus vorig jaar nog in de Eerste Divisie speelde.

PEC Zwolle staat op de laatste plaats in de Eredivisie. De club heeft slechts 13 punten gepakt in 21 wedstrijden.

De Friezen speelden 3 keer gelijk in de laatste 5 duels. PEC doet het met 2 overwinningen en een gelijkspel een stuk beter.

  • SC Cambuur won 4 van de 10 thuiswedstrijden. Het doelsaldo is 18-21.

  • PEC Zwolle won 1 van de 10 uitwedstrijden met een doelsaldo van 6-21.

De vorige ontmoeting werd gewonnen door SC Cambuur, dat op bezoek bij PEC Zwolle won met 1-2. De Head to Head balans over de laatste 5 duels is echter gelijk. Beide teams wonnen 2 keer en 1 maal eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Head to Head SC Cambuur - PEC Zwolle
Speel bewust | 18+

Cambuur - PEC Zwolle live kijken

Met jou voorspelling SC Cambuur - PEC Zwolle wil jij uiteraard weten hoe de wedstrijd verloopt. Jij kunt de wedstrijd live kijken op het kanaal ESPN 3, dat vanaf 18.45 uur de uitzending verzorgt.

Heb jij geen ESPN? Dan is nu het moment om de beste ESPN aanbiedingen te bekijken. Bij sommige tv providers hoef je voor ESPN Compleet, waar de zender ESPN 3 onder valt, NIETS te betalen. Profiteer vandaag nog.