Voelen de Spaanse vrouwen het gemis van sterspeelster Putellas? Pak ruim 2.5 keer je inzet bij simpele overwinning tegen Finland!

Het EK voor vrouwen is inmiddels van start gegaan. Gastland Engeland won woensdag met 1-0 van Oostenrijk, terwijl Noorwegen op donderdag Noord-Ierland op een 4-1 nederlaag trakteerde. Vrijdag om 18.00 uur is het de beurt aan de Spaanse vrouwen die underdog Finland treffen. Wint Spanje eenvoudig ondanks het gemis van Alèxia Putellas? Win dan ruim 2.5 je inzet bij bookmaker Bet365!

Spanje, Vrouwen EK 2022, Italië
© PROSHOTS | 08-07-2022 12:00
  • Tip: Minder dan 3.5 doelpunten (1.84)
  • Tip: Beide teams scoren - nee (1.48)
  • Long shot: Bet Builder - Spanje wint, minder dan 4 doelpunten, Finland scoort niet (2.55)

Spanje zwaar favoriet

Spanje treft in Finland een recente tegenstander van de Oranje Leeuwinnen: de ploeg van bondscoach Mark Parsons speelde de uitzwaaiwedstrijd tegen de Finnen en trokken een moeizame 2-0 overwinning over de streep. Het elftal vond moeilijk de ruimte tegen de stugge verdediging en moest op twee bevliegingen rekenen van Vivianne Miedema.

Desondanks zal Spanje als favoriet het duel ingaan. Het land verloor in de afgelopen vijf duels niet en trakteerde Australië recentelijk nog op een 7-0 nederlaag. Met sterren als Irene Paredes, Patricia Guljarro en Lucía García is Spanje al jarenlang in de top van het vrouwenvoetbal te vinden, met veel speelsters die actief zijn in de Europese top. Bij de Finse vrouwen ligt dat flink anders. Finland won één van de afgelopen vijf wedstrijden: voetbaldwerg Georgië werd met 6-0 aan de kant gezet.

Spanje, EK vrouwen
PROSHOTS

Blessure Putellas hard gelag

Spanje kon spreken van een goede voorbereiding op het landentoernooi tot dinsdag. Toen raakte sterspeelster Putellas zwaar geblesseerd. De winnares van de Gouden Bal en Puskás Award voor vrouwen scheurde haar kruisband tijdens de training en moet het EK aan zich voorbij laten schieten.

Het wegvallen van Putellas zal de aanvalskracht van Spanje zeker pijn doen, maar de verwachting is dat de favoriet alsnog afrekent met Finland. Vallen er minder dan 4 doelpunten in het duel? Daar staat een fraaie odd van 1.84 op bij bookmaker Bet365. Scoort slechts één ploeg? Pak dan 1.48 keer je inzet.

Waag je liever een gokje? Met een overwinning van Spanje met minder dan 4 doelpunten en geen Finse goals kan je 2.55 keer je inzet terugverdienen. Na het zien van Nederland tegen Finland lijkt dat ons lang geen gekke gedachte!