Sluit PSV de voorbereiding af met overwinning op Real Betis? Pak dertien keer je inzet met simpele zege bij bookmaker Jack's!

Het duel tussen Ajax en Eintracht Frankfurt werd op het laatste moment afgelast, maar de ploeg van Ruud van Nistelrooij mag zaterdag nog vol aan de bak tegen Real Betis. Voor de Eindhovenaren, die inmiddels de selectie op orde hebben, zal het de laatste krachtmeting zijn tot de Johan Cruijff Schaal, die op 30 juli plaatsvindt. Sluit PSV de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een overwinning? Daar staan mooie odds op bij bookmaker Jack's!

Luuk, De Jong, PSV
© PROSHOTS | 23-07-2022 12:00
  • Tip: PSV wint, beide teams scoren (4.30)
  • Tip: Meer dan 2.5 doelpunten (1.62)
  • Long shot: PSV wint met 2-0 (13.00)

PSV is met acht nieuwe aanwinsten klaar voor het seizoen

De Eindhovenaren sloegen al vroeg in de transferperiode enkele flinke slagen met de komst van Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Guus Til en Luuk de Jong. De afgelopen week voegde de club daar ook nog eens Jarred Branthwaite van Everton FC en Savinho van Troyes aan toe. De ploeg van Van Nistelrooij zag dan wel steunpilaren als Mario Götze en Eran Zahavi verdwijnen, maar het gemis van die spelers is dubbel en dwars opgevangen.

PSV kreeg in de laatste vier duels vier tegentreffers te verwerken en wij denken dat Benítez wel één keer de bal uit het net moet halen. Wint PSV, maar scoren beide ploegen? Daar staat een fraaie odd van 4.30 op bij bookmaker Jack's. Vallen er drie of meer doelpunten in het duel? Met een odd van 1.62 is dat volgens de bookmakers een veilige bet.


Liever een gokje wagen? Op een 2-0 overwinning van PSV staat een odd van maar liefst 13.00. Met De Jong en Benítez in vorm is dat zomaar mogelijk. PSV verloor het vorige Spaanse oefenduel nipt met 1-2 van Villarreal, dat onlangs nog in de halve finale van de Champions League tegen Liverpool FC schitterde. Het niveau van Betis ligt nét een treetje lager, waardoor wij een overwinning verwachten voor de club uit de lichtstad.