TV Gids: Vol programma in La Liga in de eerste week van het jaar!

Hoewel de Eredivisie momenteel geniet van een welverdiende winterstop, wordt er over de grens gewoon doorgespeeld. Deze week zijn er tal van wedstrijden in de Premier League, FA Cup, La Liga en de Italiaanse beker (Coppa Italia).

Daley Blind speler van Girona
© PROSHOTS | 02-01-2024 13:00

La Liga

De Spaanse competitie staat niet stil deze week en de Spaanse ploegen komen weer in actie voor de negentiende ronde in de competitie. Eyecatcher van deze week is het duel tussen de nummers twee en drie, Girona en Atlético Madrid.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma

Coppa Italia

Ook in Italië vindt er een bekerronde plaats, want in de eerste week van het nieuwe jaar komen de Italiaanse ploegen in actie voor de Coppa Italia. Dinsdag komt het AC Milan van Tijjani Reijnders in actie tegen Cagliari, terwijl op woensdagavond het Nederlands getint Atalanta zich kan klaarmaken voor een duel tegen Sassuolo.

Dinsdag 02-01

  • 21:00 - AC Milan - Cagliari

Woensdag 03-01

  • 18:00 - Atalanta - Sassuolo
  • 21:00 - AS Roma - US Cremonese

Donderdag 04-01

  • 21:00 - Juventus - Salernitana

In de Premier League vindt deze midweek één duel plaats, tussen de nummer zes West Ham (33 punten) en de nummer acht Brighton & Hove Albion (30 punten). Voor beide ploegen is de winst belangrijk, willen ze de aansluiting bovenin vasthouden en zicht houden op Europees voetbal.

Dinsdag 02-01

  • 20:30 - West Ham - Brighton & Hove Albion

Daarnaast begint ook de derde ronde in de Engelse FA Cup, die wordt afgetrapt door Crystal Palace en Everton. In de competitie hebben de Londenaren slechts vier punten voorsprong op Everton, dat met zestien punten op een zeventiende plek staat.

Donderdag 04-01

  • 21:00 - Crystal Palace - Everton