Zet België opnieuw een monsterscore neer na zesklapper tegen Polen? Pak 15 keer je inzet bij een ruime zege tegen Wales!

Wales ontvangt België op zaterdagavond in de Nations League. De mannen van Rob Page ontvingen onlangs het laatste WK-ticket en kregen een mentale klap te verwerken tegen Oranje: door een treffer van Wout Weghorst werd er in de dying seconds alsnog verloren. België herstelde zich van het pak slaag tegen Nederland en nam Polen onder vuur met een 6-1 overwinning. Winnen de Belgen opnieuw ruim? Bij bookmaker Bet365 staat een heerlijke odd van 15.00 op een 3-0 overwinning.

België, Polen, Nations League
© PROSHOTS | 10-06-2022 21:00
  • Tip: België wint (1.80)
  • Tip: Meer dan 2.5 doelpunten (1.90)
  • Long shot: België wint met 3-0 (15.00)

Belgen willen gezichtsverlies goedmaken

De nummer twee van de FIFA-wereldranglijst gaf vóór het starten van de Nations League al aan het toernooi niet al te serieus te nemen en vooral te zien als voorbereiding op het WK in Qatar. De eerste wedstrijd zal de Rode Duivels toch niet lekker zitten: er werd in eigen huis met 1-4 verloren van Nederland.

Na de blamage tegen Oranje rechtte België de rug tegen Polen en won het met maar liefst 6-1. België moet zaterdag winnen om Nederland in het spoor te blijven voor de groepswinst, terwijl Wales pas één wedstrijd speelde vanwege de WK-kwalificatie die nog gespeeld moest worden. Wales verloor van het B-elftal van Oranje in de slotseconde en zal de Nations League waarschijnlijk laten voor wat het is na het bewerkstelligen van het WK-ticket. Wint België? Daar staat een prima odd van 1.80 op en gezien de verhoudingen lijkt dat ons zeer waarschijnlijk.

België, Nederland, Nations League
PROSHOTS

Veel treffers wanneer België speelt

Tegen Nederland vielen maar liefst 5 doelpunten, maar dat is meer regel dan uitzondering bij de Belgen: in de afgelopen vier duels werd er veel gescoord tijdens wedstrijden van de ploeg van Roberto Martínez. Naast de 6-1 tegen Polen en de 1-4 tegen Nederland werd er ook met 3-0 van Burkina Faso gewonnen en werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen Ierland. Met een verdediging op leeftijd en een wereldvoorhoede, gedirigeerd door Kevin de Bruyne, staan duels van België vaak garant voor doelpuntrijke affiches. Vallen er meer dan 3 treffers tussen België en Wales? Daar staat een odd van 1.90 op en kan zomaar gebeuren.

Liever een specifiekere gok met meer winst? Voor een 3-0 overwinning van de Belgen staat een odd van maar liefst 15.00 bij bookmaker Bet365. Wales kreeg tegen Oranje maar weinig kansen en de Belgische voetbalmachine lijkt te zijn aangezet tegen Polen, dus het zou ons niets verbazen als er een hoge uitslag in het voordeel van de Belgen valt.


Nog geen account bij Bet365 en benieuwd naar andere bets? Goede timing! Registreer je via bovenstaande banner en ontvang tot €100 aan Free Bets! Let op: bonus en boosted odds zijn alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar.