Wint Spanje deze keer wel van Tsjechië? Pak tot zes keer je inzet bij 2-0 zege met deze fraaie odd!

Spanje ontvangt Tsjechië zondagavond in de Nations League. De twee landen speelden al tegen elkaar in Groep A van het landentoernooi en bleven in Tsjechië op een 2-2 gelijkspel steken. Trekt Spanje deze keer wél de overwinning over de streep? Bij bookmaker Bet365 kan je 6 keer je inleg terugverdienen bij een 2-0 overwinning van de Spanjaarden!

Gavi, Spanje, Nations League
© PROSHOTS | 11-06-2022 21:00
  • Tip: Meer dan 2.5 goals (1.72)
  • Tip: Spanje wint en Tsjechië scoort niet (2.00)
  • Long shot: Spanje wint met 2-0 (6.00)

Veel doelpunten in vorige ontmoeting

In de vorige ontmoeting tussen deze twee landen vielen maar liefst vier doelpunten en daar hoeven we niet ver voor terug te gaan. Tsjechië ontving Spanje op 5 juni en sleepte een 2-2 gelijkspel door het vuur. De uitslag zei echter niet veel over het spelbeeld: de Tsjechen hadden slechts 20% balbezit en hadden drie schoten, waarvan twee op doel. Spanje had daarentegen dertien schoten, waarvan vijf op doel. Het doel van Tsjechië was op die desbetreffende dag een schiettent en het mag een wonder heten dat er slechts twee doelpunten vielen aan die zijde. Worden er weer meer dan 2 goals gemaakt in dit duel? Daar staat een odd van 1.72 op en dat lijkt ons heel goed mogelijk.

Busquets, Spanje
PROSHOTS

Spanje verloor nog nooit van Tsjechië

Spanje speelde vóór de ontmoeting van 5 juni vier keer eerder tegen Tsjechië en kon iedere keer een zege noteren. In drie van de vier gevallen scoorden de Tsjechen niet. Spanje pakte 11 punten uit de laatste 5 duels en lijkt klaar voor de ontmoeting in eigen huis. Tsjechië verloor op bezoek bij Portugal en maakte eigenlijk nooit aanspraak op een punt. Wint Spanje en houdt Unai Simón zijn doel schoon? Dan kan je je inleg dubbel terugverdienen met een mooie odd van 2.00.

Ben je meer van de gokjes? Bij een 2-0 overwinning van Spanje staat een fraaie odd van 6.00 bij bookmaker Bet365. Gezien de vorm van beide landen en de verhoudingen in het voorgaande duel is dat lang niet zo gek.


Nog geen account bij Bet365 en benieuwd naar andere bets? Dat komt mooi uit! Registreer je via bovenstaande banner en ontvang tot €100 aan Free Bets! Let op: bonus en boosted odds zijn alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar.