Portugal verdedigt Final Four-ticket tegen Spanje: odds tot 21 keer je inzet!

Op de slotdag van de groepsfase van de Nations League neemt Portugal het in eigen huis op tegen Spanje om een ticket voor de laatste vier. De thuisploeg heeft de beste papieren, maar moet uitkijken voor het dynamisch voetballende Spanje. Check de odds van Holland Casino!

Cristiano Ronaldo (Manchester United) in actie namens Portugal
© PROSHOTS | 27-09-2022 08:00
  • Tip: Portugal win ten houdt de nul (3.80)
  • Tip: Spanje wint (3.20)
  • Longshot: Dalot scoort (21.00)

Portugal profiteerde van uitglijder Spanje

Portugal won afgelopen weekend met 0-4 op bezoek bij Tsjechië. De ploeg van Santos nam daarmee de koppositie over van Spanje, de tegenstander van vanavond. Een gelijkspel is voor de Portugezen voldoende voor plaatsing voor de finale van de Nations League. Uiteraard zal de Nations League-winnaar van 2019 de interlandcampagne winnend willen afsluiten. Lukt dat en houden ze daarbij de nul, dan verdien je 3.80 keer je inleg terug!

Spanje ging op eigen veld pijnlijk onderuit tegen Zwitserland (1-2). Opvallend was dat beide tegengoals voortkwamen uit een corner. Jordi Alba deed na goed voorbereidend werk van Assensio nog wat terug, maar dat was niet genoeg om een resultaat te behalen. Lukt het Spanje dinsdag wel te winnen en daarmee het ticket voor de Final Four van de Nations League te bemachtigen, dan pak je 3.20 keer je inzet.

Dalot na dubbelslag tegen Tsjechië wederom trefzeker?

Voor de verandering was interlandtopscorer aller tijden Cristiano Ronaldo niet trefzeker in de 0-4 zege op Tsjechië. Zijn Manchester United-teamgenoot Diogo Dalot was juist wel belangrijk. De back verving de geschorst Cancelo en scoorde zelfs twee keer. Het is nog twijfelachtig of Dalot dinsdag weer minuten krijgt, maar als hij weer het netje vindt, pak je liefst 21 keer je inzet. Als je het iets meer op save wil spelen, kan je beter inzetten op een goal van Ronaldo. Op een doelpunt van de aanvaller staat een odd van 2.10.