Engeland met debutant Toney naar Italië: pak ruim drie keer je inzet!

Vrijdag staat de kraker Italië – Engeland op het programma in de Nations League. Het duel tussen de voetbalgiganten is een herhaling van de EK-finale van 2021. Kan Toney het verschil maken bij zijn debuut of is Immobile belangrijk voor Italië? Check de odds van Holland Casino!   

Engeland-bondscoach Gareth Southgate
© PROSHOTS | 23-09-2022 08:00
  • Tip: De wedstrijd eindigt in een gelijkspel (3.25)
  • Tip: Immobile scoort (2.95)
  • Tip: Toney scoort (2.95)

 

Aan elkaar gewaagde ploegen

Italië en Engeland zijn elkaar de laatste jaren regelmatig tegengekomen. Zo ook drie maanden geleden, toen het in het Molineux Stadion in 0-0 eindigde. Dat was overigens niet de enige keer dat beide ploegen elkaar in evenwicht hielden: de laatste vier ontmoetingen eindigden binnen reguliere speeltijd allemaal in een gelijkspel. Als dat vrijdag weer het geval is, pak je 3.25 keer je inleg. Op een zege van Italië staat een quotering van 2.80, op een overwinning van Engeland 2.55.

Voor Italië kwam eerder deze week het slechte nieuws dat Pellegrini en Politano deze interlandperiode niet beschikbaar zullen zijn. Uit tests bleek dat het tweetal met blessures in het trainingskamp van de nationale ploeg waren gearriveerd. De hoop voor Italiaanse goals is nu gevestigd op Ciro Immobile, die er in de laatste twee competitiewedstrijden voor Lazio drie inlegde. Scoort hij tegen Engeland opnieuw? Dan verdien je 2.95 keer je inzet terug.

Toney is de man in vorm

Ivan Toney mag zich deze interlandperiode voor het eerst melden voor de nationale ploeg van Engeland. De 26-jarige spits van Brentford scoorde dit seizoen al vijf keer in zeven Premier League-wedstrijden. Bondscoach Gareth Southgate liet zich op de website van de Engelse voetbalbond al positief uit over Toney: “Niet alleen Toneys scorend vermogen, maar ook zijn techniek en zijn vermogen om op te bouwen geeft hem weer iets extra's ten opzichte van andere spelers die we konden selecteren.” Op een debuutgoal van Toney staat een odd van 2.95