Krijgt Hongaars sprookje vervolg tegen Italië? Pak tot 7.50 keer je inzet!

In groep 3 van league A van de Nations League verdedigt Hongarije tegen Italië haar ticket voor de Final Four. Kronen de Hongaren zich tot de verassende groepswinnaar van de poule des doods? Holland Casino heeft hoge odds klaarstaan!

Hongarije juicht na de goal tegen Duitsland
© PROSHOTS | 26-09-2022 10:19
  • Tip: Hongarije wint (3.85)
  • Tip: Hongarije wint en beide teams scoren (7.50)
  • Tip: Italië wint en beide teams scoren (4.50)

Hongarije en Italië wonnen vrijdag allebei

Hongarije, met AZ-verdediger Milos Kerkez in de basis, won vrijdag in de Red Bull Arena knap van Duitsland door een prachtige goal van Szalai. De 34-jarige aanvaller hakte de bal uit een corner prachtig langs Ter Stegen. Ook Italië boekte een zege in haar voorlaatste duel: Raspadori kroonde zich tegen Engeland tot matchwinner en hield de hoop voor groepswinst in leven.

Weinig mensen hadden vooraf verwacht dat Hongarije na vijf speelrondes koploper zou zijn in de poule met Italië, Engeland en Duitsland. Na zeges op Duitsland (0-1) en Engeland (4-0) wacht vanavond een clash met Italië, dat bij een zege het ticket voor de Final Four van de Nations League bemachtigt. Makkelijk zal het niet worden tegen Hongarije, dat slechts één keer verloor (2-1 van Italië) en de koppositie verdedigt. Op een Italiaanse zege staat een odd van 2.00, terwijl je bij een overwinning van Hongarije liefst 3.85 keer je inleg pakt! 

Hoge odd op Hongaarse zege als beide teams scoren

Hongarije boekte tegen Duitsland alweer haar derde zege in vijf Nations League-wedstrijden. In die duels was de ploeg van Rossi telkens trefzeker. Italië wist in vier van de vijf wedstrijden het doel te vinden. Als Hongarije wint en beide teams winnen, pak je liefst 7.50 keer je inzet. Trekt Italië aan het langste eind en scoren beide teams? Dan pak je 4.50 keer je inzet.

Wedtips Engeland - Duitsland

In dezelfde poule komen ook Engeland en Duitsland tegen elkaar in actie. Check onze wedtips voor die wedstrijd hier!