Engeland en Duitsland uit op eerherstel in Nations League: hoge odd voor Duitse zege!

Engeland en Duitsland spelen vanavond hun laatste wedstrijd van het Nations League-seizoen. Beide landen hopen hun zeer teleurstellende campagne toch nog te kunnen afsluiten met een overwinning. Wij zetten een aantal lekkere odds van bookmaker Holland Casino voor je op een rijtje!

Duitsland viert een goal
© PROSHOTS | 26-09-2022 09:39
  • Tip: Engeland wint en Kane scoort (3.45)
  • Tip: Duitsland wint (2.90)
  • Tip: Duitsland wint en houdt de nul (4.00)

Engeland gaat voor eerste Nations League-zege

Engeland verloor afgelopen vrijdag met 1-0 van Italië en werd daarmee officieel veroordeeld tot degradatie naar League B van de Nations League. De kritiek op Southgate, die vorig jaar nog de EK-finale haalde met Engeland, is groter dan ooit. Om toch nog enigszins met een goed gevoel naar het WK in Qatar toe te werken, moet er vanavond worden gewonnen van Duitsland. Op een overwinning van de Three Lions in combinatie met een goal van Kane staat een odd van 3.45.

Duitsland uit op eerherstel na nederlaag tegen Hongarije

Ook voor Duitsland staat er dit Nations League-seizoen niets meer op het spel. Onze oosterburen verloren vrijdag in eigen huis van Hongarije (0-1) en verspeelden daarmee kwalificatie voor de Final Four in juni 2023. In de voorlaatste wedstrijd in aanloop naar het WK zal de ploeg van Flick uiteraard wel nog een goed resultaat willen boeken. Op een zege van Duitsland staat een odd van 2.90.

Engeland heeft veel moeite het netje te vinden in de UEFA Nations League. Ondanks dat het met Harry Kane beschikt over de topscorer van de WK-kwalificatie (12 goals in 10 wedstrijden), scoorden de Britten slechts één goal in vijf wedstrijden. Als Duitsland wint en Engeland opnieuw van scoren weerhoudt, verdien je 4.00 keer je inzet terug!