Herpakt België zich tegen Polen? Pak 7.50 keer je inzet bij een openingstreffer van De Bruyne!

België krijgt woensdagavond de kans de kater tegen Oranje weg te spoelen en treft Polen in eigen huis. De mannen van Roberto Martínez hebben iets goed te maken na de 1-4 nederlaag tegen Nederland en zullen van betere huize moeten komen tegen Robert Lewandowski en de zijnen. Bookmaker Bet365 geeft een fraaie odd van 7.50 bij een openingstreffer van Kevin de Bruyne.

De Bruyne, België, Nederland, Virgil van Dijk
© PROSHOTS | 07-06-2022 21:00
  • Tip: Meer dan 1.5 goals in de tweede helft (2.10)
  • Tip: De Bruyne en Lewandowski meer dan 0.5 schoten op doel (boosted odd, 2.37)
  • Long shot: De Bruyne scoort eerst (7.50)

België moet punten gaan pakken

Na de blamage tegen Nederland hebben de Belgen iets goed te maken voor het eigen publiek. De Rode Duivels begonnen sterk aan het duel met Oranje, maar verzaakten en vooral de verdediging liet veel steken vallen. Polen won op 1 juni het eerste duel met Wales door twee late treffers, terwijl België drie goals om de oren kreeg tegen Nederland in de tweede helft en zelf ook scoorde. Vallen er twee of meer doelpunten in de tweede helft? Daar staat een sterke odd van 2.10 op en gezien de recente resultaten is dat zeker de moeite waard.

Sterkhouders zullen gebrand zijn op revanche

De Bruyne liet onlangs al weten dat de Nations League vooral een serie 'oefenpotjes' is, maar zijn optreden tegen Nederland zal de Belg toch niet lekker zitten. Het gevaarlijkste moment van de Belgen vóór de eretreffer was een afgeketst schot van de Manchester City-ster, maar Jasper Cillessen keerde de inzet knap. Lewandowski is normaliter de goalgetter van Polen, maar de spits van Bayern München wist het net niet te vinden tegen Wales, ondanks het feit dat hij de hele wedstrijd op het veld stond.

Lewandowski, Polen, Wales
PROSHOTS

Schieten De Bruyne en Lewandowski minstens één keer op doel? Dan krijg je 2.37 keer je inzet terug. Een fijne boosted odd van bookmaker Bet365 voor de twee smaakmakers van België en Polen. Weet De Bruyne voor de openingstreffer te zorgen, zoals hij dit seizoen wel vaker deed bij Manchester City? Daar staat een fraaie odd van 7.50 op.

Benieuwd naar andere bets van bookmaker Bet365? Dan ben je er op tijd bij! Registreer je via onderstaande banner en ontvang tot €100 aan Free Bets! Let op: bonus alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar.