Duitsland ontvangt verrassende koploper Hongarije: odds tot 11 keer je inzet!

Vrijdag neemt Duitsland het in de Red Bull Arena op tegen de verrassende koploper Hongarije. De eerdere ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 1-1 gelijkspel. Komen de manschappen van Flick dit keer wel langs Hongarije? Pak bij Holland Casino tot 5.50 keer je inzet!

Musiala, speler van Duitsland en Bayern München
© PROSHOTS | 23-09-2022 08:00
  • Tip: Duitsland wint en beide teams scoren (2.75)
  • Tip: Werner scoort en Duitsland wint (2.10)
  • Longshot: Hongarije wint (11.00) 

Begin juni hielden Hongarije en Duitsland elkaar in de Puskás Arena op een 1-1 gelijkspel. Het betekende het vierde gelijkspel op rij voor de ploeg van Flick, dat de speelronde daarna wel won: tegen Italië werd het liefst 5-2. Hongarije is in de poule met Italië, Engeland en Duitsland de verrassende koploper en was in de laatste vijf wedstrijden telkens trefzeker. Wint Duitsland nu wél van Hongarije, en weten beide ploegen te scoren? Dan pak je 2.75 keer je inleg.

Timo Werner kende vorig jaar een teleurstellend seizoen bij Chelsea. Gelukkig voor de aanvaller sloot hij het seizoen wel goed af bij de nationale ploeg. De 26-jarige spits kreeg in de met 5-2 gewonnen wedstrijd tegen Italië een basisplaats toebedeeld en betaalde het vertrouwen van zijn trainer uit: in twee minuten scoorde Werner twee keer. Als Werner tegen Hongarije weer het net vindt en Duitsland ook nog eens wint, verdien je 2.10 keer je inzet terug. Op twee of meer treffers van de aanvaller van RB Leipzig staat een quotering van 5.50.

Duitsland zonder aanvoerder Neuer, ook Hongarije verzwakt

Hongarije mist topscorers Nagy en Sallai. Beiden waren in de Nations League goed voor twee goals, maar moeten deze interlandperiode missen door blessures. Bij Duitsland ontbreken aanvoerder Neuer en Goretzka: zij zijn besmet met het coronavirus. Weten de Hongaren te profiteren van de blessures bij hun tegenstander? Op een zege van de bezoekers staat een odd van 11.00.