Serie A Topwedstrijden dit weekend: Juventus vs. Inter Milan, Atalanta Bergamo vs. SSC Napoli

Dit weekend zal in de Serie A de topper gaan tussen Juventus FC en Inter Milan. Juventus staat momenteel op de vierde plaats, terwijl Inter Milan derde staat in de Serie A stand. Deze wedstrijd zal zeker spannend worden, aangezien beide teams strijden voor een plaats in de Champions League. Naast deze wedstrijd zijn er nog verschillende andere wedstrijden die de fans zeker zullen vermaken. Op zondag neemt Atalanta Bergamo het op tegen SSC Napoli. Napoli staat momenteel op de tweede plaats, terwijl Atalanta Bergamo op de vijfde plaats staat. Deze wedstrijd zal zeker spannend worden, omdat beide teams de laatste tijd goed spelen.

juventus inter milan
© VoetbalVandaag Images | 01-04-2022 12:48

Juventus FC - Inter Milan | 03-04-2022

Juventus speelt zondag 3 april in Torino, Allianz Stadium, tegen Inter Milan in een direct duel om de derde plaats. De bianconeri staan op de vierde plaats met 59 punten, terwijl de nerazzurri op de derde plaats staan met 60 punten. Juventus heeft de laatste vier competitiewedstrijden gewonnen, terwijl Inter Milan de laatste twee gelijkspeelde.

De kansen voor deze wedstrijd liggen erg dicht bij elkaar, want beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Juventus heeft echter wel het thuisvoordeel en is in een betere vorm. Juventus staat momenteel op een odd van 2.80 om te winnen, terwijl Inter Milan op een kans van 2.50 staat om te winnen.

Bookmakers menen dat er 35.7% kans is dat Juventus deze wedstrijd zal winnen, terwijl er 40% kans is dat Inter Milan zal winnen.

serie-a-wedstrijd-juventus-tegen-inter-milan
Speel bewust 18+

Atalanta Bergamo - SSC Napoli | 03-04-2022

Zondag 3 april om 15:00 speel Atalanta Bergamo in het Gewiss Stadium tegen de nummer 2 van de Serie A, SSC Napoli. De nerazzurri staan op de vijfde plaats met 51 punten, terwijl de azzurri op de tweede plaats staan met 63 punten. Napoli heeft de laatste twee competitiewedstrijden gewonnen, terwijl Atalanta Bergamo twee uit de laatste vijf wist te winnen.

De kansen voor deze wedstrijd liggen ook erg dicht bij elkaar, want beide teams zijn aan elkaar gewaagd. SSC Napoli staat momenteel op een notering van 3.00 om te winnen, terwijl Atalanta Bergamo op een quotering van 2.40 om te winnen staat.

Bookmakers denken dat er 33.3% kans is dat Napoli deze wedstrijd zal winnen, terwijl er 41.7% kans is dat Atalanta Bergamo zal winnen.

serie-a-wedstrijd-atalanta bergamo ssc napoli
Speel bewust 18+