Serie A ontwaakt uit winterslaap: 4.25 keer je inzet met deze wedcombo!

Woensdag wordt er eindelijk weer gevoetbald in de Serie A. Er staat zelfs een volledige speelronde op het programma. Wij hebben een wedcombo voor je samengesteld waar je tot wel 4.25 keer je inzet kan terugverdienen!

Teun Koopmeiners in actie voor Atalanta
© PROSHOTS | 03-01-2023 19:00

Salernitana - AC Milan: AC Milan wint (1.50)

Regerend landskampioen AC Milan zet de competitie woensdag in gang op bezoek bij Salernitana, dat twaalfde staat in de Serie A. Tegenstander Milan staat tweede in de competitie, acht punten achter op koploper Napoli. De ploeg van Pioli won zes van de laatste acht competitieduels, terwijl Salernitana juist al drie duels niet won. Begint Il Rossineri 2023 met een overwinning?


Spezia - Atalanta: Atalanta wint (1.70)

Spezia krijgt woensdag bezoek van het Nederlands getinte Atalanta. De ploeg van De Roon, Koopmeiners en Hateboer kan een overwinning goed gebruiken om in het spoor van de subtop te blijven. Daarvoor moet dus worden afgerekend met nummer 17 Spezia, dat slechts één van de laatste acht competitiewedstrijden won.

Cremonese - Juventus: Juventus wint (1.667)

Voor Juventus kwam de winterstop op het verkeerde moment. De ploeg van Allegri won alle zes haar laatste Serie A-duels, waaronder van Inter en Lazio. Woensdag gaat de oude dame op bezoek bij Cremonese, dat achttiende staat en als enige ploeg nog wacht op een overwinning dit seizoen. Pakt Juve de volle buit en blijft het daarmee in de nek hijgen van AC Milan?

Al met al levert een combinatie van deze weddenschappen een mooie odd op. Beginnen AC Milan, Atalanta en Juventus hun jaar allemaal met een zege, dan pak je 4.25 keer je inleg bij Holland Casino!

Wedcombo Serie A