De Vrij tegen Koopmeiners in de Coppa Italia: odds tot 26 keer je inleg!

Met Inter - Atalanta staat dinsdag een oranje getint affiche op het programma in de Coppa Italia. Bij de thuisploeg staan De Vrij en Dumfries onder contract, terwijl Atalanta met Koopmeiners, De Roon en Hateboer ook een aantal Nederlandse spelers herbergt. Wie wint deze topwedstrijd? Zet in bij Jack's en pak tot 26 keer je inleg!

Teun Koopmeiners in actie voor Atalanta
© PROSHOTS | 31-01-2023 07:00
  • Tip: Inter wint (1.97)
  • Tip: Inter wint, beide teams scoren en er vallen minimaal vier doelpunten (6.75)
  • Tip: Lookman scoort (4.25)
  • Longshot: Lookman scoort twee doelpunten (26.00)

Eerdere ontmoeting

De eerdere confrontatie dit seizoen tussen Atalanta en Inter Milan werd een waar spektakelstuk. Op 13 november 2022 eindigde de wedstrijd in Bergamo namelijk in een 2-3 overwinning voor de uitploeg. Puur op basis van de Serie A-ranglijst is de ploeg van Dumfries en De Vrij dinsdag opnieuw favoriet voor de zege. Zij staan tweede met veertig punten, maar Atalanta heeft slechts twee punten minder. Op een zege van Inter staat een odd van 1.97 bij Jack's. Bij een overwinning van Atalanta pak je liefst 3.90 keer je inleg.

Veilig en betrouwbaar

Lookman de man in vorm

De bookmaker heeft ook weer een Jack's Special in huis voor deze Italiaanse topper. Zo pak je 6.75 keer je inleg als Inter wint, beide teams scoren en er minimaal vier doelpunten vallen. Daarnaast staat er een hoge odd op een goal van de man in vorm: Ademola Lookman. De Engelsman was in de laatste vier wedstrijden liefst zeven keer trefzeker. Scoort hij tegen Inter voor zijn vijfde wedstrijd op rij, dan pak je 4.25 keer je inleg.

Lookman was in de laatste vier wedstrijden zelfs drie keer twee maal trefzeker. Slaat hij tegen Inter opnieuw een dubbelslag, dan zie je je inzet zelfs 26 keer terug.

Inter - Atalanta live op tv

Inter - Atalanta wordt dinsdag vanaf 21:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Ga voor een overzicht van alle voetbalprogramma's naar onze pagina Voetbal op tv.