SC Freiburg

SC Freiburg is een club uit de regio Breisgau in het zuidwesten van Duitsland. Deze bescheiden vereniging staat voor passie en strijdlust en weet zich zo al jaren in de Bundesliga te handhaven. Je kunt op deze website binnen het programma alle wedstrijden van SC Freiburg bekijken en je ziet de stand in de competitie.

Ook vind je hier de laatste tien uitslagen van SC Freiburg. Alle uitslagen worden direct live verwerkt. Zo kun je zien in welke vorm de club verkeert en heb je zeer waardevolle informatie voor je weddenschap.

Voor de statistieken van de selectie van SC Freiburg zit je hier goed. Je ziet niet alleen de doelpuntenmakers en gevers van assists, maar je kunt bijvoorbeeld ook zien welke spelers geschorst zijn. Ook deze informatie kan je heel erg goed gebruiken als je gaat inzetten op de volgende wedstrijd van SC Freiburg.

Geen wedstrijd meer missen van SC Freiburg op tv of laptop? Hier krijg je informatie over het juiste zenderpakket en livestreams van hoge kwaliteit. Zo kun je iedere weddenschap zelf helemaal volgen. Daarnaast kun je hier ook het nieuwste shirt van SC Freiburg bestellen en lees je het laatste nieuws over SC Freiburg dat uitsluitend gericht is op weddenschappen.

Tegen wie speelt SC Freiburg de volgende wedstrijd?

Hier lees je direct alle informatie over de volgende wedstrijd van SC Freiburg in de Bundesliga. Zo zie je tegen wie, hoe laat, waar en in welke competitie er gespeeld wordt. Aan jou is het nu om te voorspelen wie de wedstrijd gaat winnen.

Kies voor een overwinning, een gelijkspel of een nederlaag. Door je voorspelling aan te klikken, zie je hoe andere voetballiefhebbers hierover denken. Wat je ook kiest, houd in je achterhoofd dat ‘the wisdom of the crowd’ een heel belangrijk hulpmiddel kan zijn. Met deze kennis verhoog je absoluut je winstkansen.

Voetbal Vandaag zoekt bij alle bookmakers altijd de beste quotering. Je hoeft nu zelf alleen nog maar het bedrag te kiezen dat je in wilt zetten, dus benut deze uitgelezen kans.

De laatste tien uitslagen van SC Freiburg in een handig schema

Om je winkansen te vergroten, zie je hier niet alleen de laatste vijf, maar zelfs de laatste tien uitslagen van SC Freiburg. Door deze uitslagen nauwkeurig te analyseren kan dit jou heel goed helpen bij je volgende inzet.

De uitslagen van de club geven heel goed weer hoe het team op dit moment presteert. Zit er een stijgende lijn in of juist een dalende? Het kan ook zo zijn dat  team kampioen gelijke spelen is. Door de uitslagen te analyseren weet jij hoe het zit. Je kunt het op deze website zelf allemaal exact uitpluizen en hiermee de juiste voorspelling bepalen.

Volg de actuele live score en de tussenstanden

Ook al ben je niet aanwezig in het splinternieuwe SC- Stadion dan wil je natuurlijk wel graag de wedstrijden van de Breisgauers volgen. Dat kan heel gemakkelijk, omdat je bij Voetbal Vandaag altijd de snelste live score van SC Freiburg te zien krijgt. Je kunt alle wedstrijden van de Freiburgers live volgen op de homepage.

Bij Voetbal Vandaag hoef je dus niet ellenlang te wachten tot de tussenstand van SC Freiburg eens een keer aangepast wordt. Nee, zodra er iets gebeurt tijdens de wedstrijd, vind jij dit direct terug in het overzicht. Zo weet je precies welke kant het opgaat met je weddenschap.

Je kunt deze uitslagen trouwens live bekijken, want zodra er nieuwe gegevens zijn, werken we het schema direct bij.

Gebruik de gegevens van de selectie voor jouw weddenschap

Bij Voetbal Vandaag vind je in een handig overzicht de hele selectie van SC Freiburg. Hier kom je alle gegevens tegen die belangrijk kunnen zijn voor jouw weddenschap. Je ziet bijvoorbeeld alle doelpuntenmakers en assists. Ook kun je zien welke spelers een gele of rode kaart hebben gekregen.

Daarnaast zie je ook welke spelers geschorst of geblesseerd zijn en dus niet opgesteld worden in het team dat de trainer de komende wedstrijd het veld instuurt. Uiteraard wordt de selectie direct bijgewerkt als er transfers plaatsvinden en zo heb je altijd een up to date overzicht.

Bestel het nieuwste tenue van SC Freiburg

Ieder seizoen komen de clubs met een nieuw tenue en dat is zeker ook het geval bij de Breisgauers. Uiteraard zijn de rood-zwarte clubkleuren verwerkt in zowel het uitshirt van SC Freiburg als het thuisshirt.

Wil jij ook een shirt van SC Freiburg in je collectie? Deze kun je eenvoudig via deze pagina bestellen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is ‘Bestel Nu’ aan te klikken in de widget. Je wordt dan doorverwezen naar een officieel verkooppunt of naar de fanshop van de club. Alvast veel plezier gewenst met je nieuwe tenue.

Volg SC Freiburg rechtstreeks op tv of via een goede livestream

Behalve in het stadion, is niets is leuker dan de verrichtingen van SC Freiburg op tv te volgen. Dit kan als je een abonnement hebt op ESPN International. Op deze website kun je precies zien hoe je aan zo’n abonnement komt. Daarbij zie je nog veel meer interessante aanbiedingen van nog meer voetbalzenders.

Je kunt de Freiburgse club natuurlijk ook volgen op je laptop, tablet of smartphone. In dat geval heb je een goede livestream nodig. De livestreams van de bookmakers vind je gemakkelijk via deze pagina. Als je ESPN International hebt, heb je sowieso de beschikking over een livestream van SC Freiburg.

Altijd op de hoogte van actuele clubnieuws

Bij SC Freiburg is er vrijwel iedere dag nieuws dat het vermelden waard is. Bij Voetbal Vandaag filteren we voor jou het nieuws eruit dat geschikt is voor jouw weddenschap. Je leest dus uitsluitend het clubnieuws vanuit een betting perspectief. Zoals je weet, kan dit je heel goed helpen bij je inzet.

Natuurlijk is het leuk om alle mogelijke informatie over SC Freiburg te lezen, maar het gaat erom dat je een weddenschap wint. Daarom heb je meer aan nieuws over transfers die op handen zijn dan aan nieuws over een nieuwe parkeerplaats bij het stadion. Neem alvast eens een kijkje op de clubnieuwspagina om jezelf ervan te overtuigen dat je hier echt nuttige betting informatie kunt lezen.

Vijf wetenswaardigheden over de club uit de Breisgau

  • ⚽ Als bij de club een trainer goed bevalt, kan hij lang bij de club blijven. Zo traint Volker Finke de club van 1991 tot 2007, een Bundesliga- record. Hij leidt de ploeg in 1995 naar de hoogste Bundesliga- klassering tot nu toe, een derde plek.
  • ⚽ De speler waarvoor SCF de hoogste transfersom ontvangt, is Caglar Söyüncü. Deze Turkse verdediger wordt in 2019 voor ruim 21 miljoen euro verkocht aan Leicester City.
  • ⚽ De bescheiden club uit de regio Breisgau is geen echte prijzenpakker. Het behalen van Europees voetbal is al een hele knappe prestatie. Voor het laatst gebeurt dit in 2017.
  • ⚽ De duurste aankoop van de Breisgauers is Baptiste Santamaria. Voor de Franse middenvelder van SCO Angers wordt in 2020 een bedrag van 10 miljoen euro op tafel gelegd.
  • ⚽ Vanaf het seizoen 2021-2022 speelt SC Freiburg in het splinternieuwe SC- Stadion met een capaciteit van 34.700 toeschouwers. Het oude Schwarzwaldstadion voldoet niet meer aan de eisen om een stabiele ‘Bundesligist’ te blijven.

De geschiedenis van de “Breisgau Brasilianen”

SC Freiburg wordt in 1912 opgericht en ontstaat uit een fusie tussen vier Freiburger voetbalclubs. Lange tijd spelen de Breisgauers een onbeduidende rol in het Duitse voetbal. De club wordt zwaar overschaduwd door stadgenoot Freiburg FC, in die tijd een van de grootste Duitse voetbalclubs.

De successen van de club beginnen in feite pas in 1978 als de club de Tweede Bundesliga, en dus betaald voetbal, bereikt. Ook rivaal Freiburg FC komt op dat moment in deze competitie uit, maar degradeert in 1982. In 1993 weet de club, onder leiding van trainer Volker Finke, naar de Bundesliga te promoveren. De ‘Breisgau Brasilianen’ lijken een blijvertje te zijn op het hoogste niveau, maar tussen 2005 en 2009 speelt de ploeg weer in de Tweede Bundesliga.

Sinds de promotie in 2009 degradeert SC Freiburg nog één keer (in 2015), maar keert na een seizoen direct terug in de Bundesliga om daar voorlopig te blijven. In 2013 weet de club door te dringen tot de halve finale van de DFB Pokal, maar wordt uitgeschakeld door streekgenoot VfB Stuttgart.

De rivalen Freiburg FC en VfB Stuttgart

Lange tijd is Freiburg FC de grootste rivaal van SC Freiburg. Freiburg FC staat bekend als de club van de elite, terwijl SC Freiburg de club van het volk is. Als Freiburg FC in 1982 terechtkomt in de lagere regionen van het Duitse voetbal is het gedaan met de rivaliteit en is SC Freiburg de grootste club van de stad.

Daarna wordt VfB Stuttgart de nieuwe rivaal. Deze club komt eveneens uit de deelstaat Baden Württemberg en speelt, net als de Freiburgers, voornamelijk op het hoogste niveau. Er zijn dus derby’s genoeg om te spelen. Daarbij is dit ook de strijd tussen de voormalige deelstaten Baden (Freiburg) en Württemberg (Stuttgart).