San Jose Earthquakes

San Jose Earthquakes is een voetbalclub uit het gelijknamige San Jose in de Amerikaanse staat Californië. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het programma, uitslagen en de stand van San Jose Earthquakes.

Het overzicht van de San Jose Earthquakes selectie geeft inzichtelijk welke San Jose Earthquakes spelers in ieder geval tot aan de eerstvolgende transferperiode onderdeel uitmaken van het eerste team. Bovendien gaat dit kader gepaard met specifieke statistieken, die ideaal zijn om te gebruiken voor voetbalwedden.

Als jij wilt weten hoe het San Jose Earthquakes shirt er dit seizoen uitziet, kijk dan naar de daarvoor bestemde widget aan de rechterzijde van deze pagina. Daarbij vind je ook San Jose Earthquakes nieuws vanuit een betting perspectief.

Heerst er bij jou onduidelijkheid over de tijden waarop er wordt gevoetbald in de Major League Soccer? In de alinea die speciaal is gewijd aan het bekijken van San Jose Earthquakes op tv, vind je hier duidelijke uitleg over.

Je komt eveneens te weten hoe je ervoor zorgt dat je vanaf nu gratis kijkt naar een San Jose Earthquakes live stream. Hierbij wordt jij exclusief in staat gesteld om tegelijkertijd geld te winnen. Meer te weten komen lukt alleen door verder te lezen.

De club speelt in de Major Soccer league, waar het vanwege haar geografische ligging is ingedeeld in de Western Conference.

Voorspel het volgende duel binnen het San Jose Earthquakes programma

Het programma van San Jose Earthquakes laat je meteen zien welke club de eerstvolgende opponent is. Dit gaat gepaard met informatie over de competitie, speelronde en het stadion waarin wordt gespeeld. Ondertussen telt de klok af naar de datum en de aanvangstijd.

Je kunt de uitkomst van de wedstrijd interactief voorspellen, waarbij je kiest voor een overwinning van de thuisploeg, het uitteam of een gelijkspel. Door je hieraan te wagen activeer je het unieke wisdom of the crowd. Deze handige tool laat je zien welk resultaat bezoekers verwachten.

Dit wordt getoond aan de hand van drie percentages, waaraan je kunt afleiden hoe groot de groep is met dezelfde mening. Voetbal Vandaag gaat ondertussen bookmakers af voor odds die horen bij jouw voorspelling en toont jou de hoogst uitbetalende quotering. Kies het bedrag dat je gaat inzetten en bevestig de weddenschap.

Check meteen de laatste tien uitslagen van San Jose Earthquakes

Het overzicht met uitslagen van San Jose Earthquakes toont de eindstanden van de laatste tien wedstrijden. In chronologische volgorde op basis van de datum, vind je bovenaan de meest recente uitslag van de club.

Om meer te weten te komen over het verloop van een wedstrijd, klik je simpelweg op een duel naar keuze. Je ziet onder meer de namen van doelpuntenmakers, maar ook statistieken over het aantal kansen en zelfs de hoeveelheid reddingen van de keeper.

Er bestaat geen platform met snellere live uitslagen

Wat je helaas vaak tegenkomt bij live score apps en helemaal bij Teletekst 818, is dat uitslagen live worden doorgegeven met enige tot zelfs minutenlange vertraging. Daardoor is de term live uitslagen feitelijk ontkracht.

In de optiek van Voetbal Vandaag zijn uitslagen live wanneer de weergegeven scores synchroon lopen met wat er op het veld gebeurt. Door intensieve samenwerkingen met betrouwbare bedrijven bij Voetbal Vandaag live uitslagen die actueel zijn. Zodra er een doelpunt wordt gescoord, ververst de pagina automatisch.

Waarom je data uit de San Jose Earthquakes kunt vertalen naar voetbalwedden

Het venster met daarin de San Jose Earthquakes spelers uit de huidige selectie, gaat gepaard met waardevolle statistieken. Zo staat van elke afzonderlijke speler zijn leeftijd aangegeven en het aantal gespeelde wedstrijden. De overige drie categorieën met statistieken kun je gebruiken om mee te gaan voetbalwedden.

  • Gemaakte doelpunten
  • Gegeven assists
  • Ontvangen gele en rode kaarten

Met deze informatie tot je beschikking, is het enorm aantrekkelijk om je te wenden tot voetbalwedden. Aan de hand van bovenstaande statistieken zou je kunnen gaan voor bets die betrekking hebben op individuele spelers. Als je wat minder risico wilt nemen en je hebt twee ploegen die beide veel scoren, dan is een Both Teams To Score bet een interessante optie.

Bestel meteen jouw San Jose Earthquakes shirt via deze pagina

Heb je ooit iemand in Nederland zien rondlopen in een San Jose Earthquakes shirt? Wij ook niet. In de widget aan de rechterzijde van deze pagina, zie je de creaties van de kledingsponsor voor dit seizoen. Je kunt trendsetter worden door een of meerdere shirts te bestellen.

Zo kijk jij elke wedstrijden van de San Jose Earthquakes live op televisie

Wegens het verschil in tijdzone tussen Nederland en de Verenigde Staten, vangt het programma in de MLS aan wanneer menig Nederlander al lang en breed op apegapen ligt. Wie niets van het Amerikaanse voetbal wil missen, dient wakker te blijven of een alarm in te stellen.

De uitzendrechten van de MLS zijn in Nederland in handen van een partij. Via voetbal op tv deze week vind je alle wedstrijden die op het programma staan, waarbij ook de juiste zenders staan aangegeven.

Vallen deze kanalen niet binnen het basispakket, dan zul je hier een additioneel abonnement voor moeten afsluiten. Gelukkig kun je hierbij rekenen op de support van Voetbal Vandaag in de vorm van een exclusieve aanbieding. Bij voetbal op tv selecteer je jouw aanbieder, lees je de informatie door en ram je op de bijgevoegde banner om direct een pakket te activeren.

Gratis voetbalstreams kijken bij bookmakers waar de inzetten altijd geopend zijn

Een San Jose Earthquakes live stream komt automatisch met een tv pakket waar de MLS onder valt, maar is ook gratis te bekijken via online bookmakers. Het grote voordeel hierbij is dat je vooraf of tijdens San Jose Earthquakes wedstrijden kunt voetbalwedden.

Live betting geeft je een unieke kans om in te springen op het wedstrijdverloop en daar een flinke financiële klapper mee te maken. De totale quotering kan hoog oplopen als je besluit om meerdere events met elkaar te combineren op je betslip.
Volg het laatste clubnieuws en gebruik dit voor je analyse

De widget met San Jose Earthquakes nieuws bevat enkel artikelen met informatie vanuit een betting perspectief. Je vindt hier dus geen voetbalprimeur-achtige nieuwtjes over bijvoorbeeld de nieuwe Tesla van de centrale verdediger. Open direct een bericht en kom achter de voordelen die dit voor jou heeft.

Vijf oerdegelijke feiten over de San Jose Earthquakes

  • ⚽ San Jose Earthquakes is een van de tien founding teams van de MLS.

 

  • ⚽ De club werd in 1994 opgericht onder de naam San Jose Clash. In 1998 veranderde dit naar San Jose Earthquakes.

 

  • ⚽ Sinds haar oprichting werden de MLS Cup en de Supporters Shield beide meer dan eenmaal gewonnen.

 

  • ⚽ De grootste competitiezege wordt geboekt in 1999, met een eclatante 6-1 zege op het inmiddels ter ziele gegane Miami Fusion.

 

  • ⚽ Op 11 september (sowieso in zwarte dag in de geschiedenis van de Verenigde Staten) 2020 loopt een bezoek aan Seattle Sounders FC volledig in de soep, met een 7-1 nederlaag als resultaat.

Een samenvattende stukje clubgeschiedenis van de Quakes

Op 17 april 1995 ziet de nieuwbakken voetbalclub San Jose Clash het levenslicht in de Amerikaanse staat Californië. Na vier jaar besluit het bestuur om de naam te wijzigen naar de San Jose Earthquakes.

Ook het jaar 2004 brengt een grote verandering teweeg, met een verhuizing van de club naar Houston in de staat Texas. De MLS weigert echter om tot dusver behaalde successen mee te verhuizen en dus wordt er een nieuwe club opgericht: Houston Dynamo.

Twee jaar later, in 2008, blaast men nieuw leven in de San Jose Earthquakes en keert men terug naar de roots in Californië. Houston Dynamo blijft ondertussen gewoon bestaan en komt uit in de Western Conference van de MLS.

Sinds 2015 speelt de club in het Avaya Stadium, een hypermodern complex dat plaats biedt aan 18.000 supporters.

Rivaliteit in de California Clasico met aartsrivaal LA Galaxy

De Quakes houden er rivaliteit op na met een viertal clubs, waarvan op regionaal niveau met LA Galaxy en Sacramento Republic FC. De California Clasico met aartsrivaal LA Galaxy is een spannende ontmoeting die bekendstaat in heel Amerika.

De andere twee clubs waarmee sportief wordt gevochten zijn de Vancouver Whitecaps uit buurland Canada en Seattle Sounders FC uit de staat Washington. Alle clubs komen uit in de Western Conference.